Андоне отново забива Платини на пейката

08:33
Андоне отново забива Платини на пейката
ежки времена очакват нападателя на ЦСКА Мишел Платини. Бразилецът няма нито един гол от началото на пролетния дял на първенството, съобщава "7 дни спорт". Червените отбелязоха 7 попадения във вратите на Локомотив Пловдив и Спортист Своге, но името на Платини не фигурира сред голмайсторите. Нападателят игра около 20 минути в Стара Загора и имаше 1-2 положения пред гола, но ги пропиля. По-сериозен бе резилът на Платини в мача със Спортист.

Французинът мъчи топката цели 90 минути, но така и не намери път към вратата на гостите. За сметка на това дебютантът Елиот Гранден тотално засенчи бразилеца с майсторските си отигравания.

Това е разгневило Йоан Андоне, който даваше шанс на играча в контролите въпреки слабата му форма. Румънецът вероятно ще закотви Платини на резервната скамейка, тъй като има достатъчно атакуващи футболисти. Изглежда, че мястото на французина ще бъде окончателно заето от новото попълнение Елиот Гранден.

Очаква се шанс за изява да получат също Дормушали Саидходжа и Спас Делев, които досега по-рядко попадаха в сметките на Андоне. Издънките на Платини ще са от полза и на Руи Мигел, който започна силно срещу Локо Пловдив. Титулярното място на Даниел Панку пък е гарантирано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
24.03.2010 11:18

Само провалиха този талант в ЦСКА.Във всеки друг отбор щеше дае по-добре за него. *thumb_up*

Fabregas_boy
18.03.2010 13:53

Това че е Платини не значи че и той е французин *joking*

excille
18.03.2010 09:10

Winner пак сте най-добрите научете от каква народност е Платини. Автора как не го е срам в едно изречение да пише французина на другия ред бразилеца.