Стeван: Оставам във Флоренция, не ме занимавайте с Мадрид

22:47
Стeван: Оставам във Флоренция, не ме занимавайте с Мадрид
Звездата на Фиорентина Стеван Йоветич заяви, че няма никакво намерение да напусне "виолетовите" в края на сезона.

Младият черногорец предизвика огромен интерес от страна на ръководството на Реал Мадрид след блестящите си представяния в Серия А и Европа. Испанската преса започна да публикува спекулации, че се очаква мегатрансфер през лятото на "Бернабеу".

Йоветич обаче, е се дистанцира от тези слухове като заяви:

"Дали смятам да сменя отбора си? Не. Чувствам се прекрасно във Фиорентина. Така или иначе имам договор с клуба до 2013 година. Сега трябва да се концентрираме върху Серия А и Купата на Италия. Мисля, че ми е много рано да напусна Флоренция, град, в който съм влюбен", коментира Йоветич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Go6et
29.03.2010 01:31

А тотнъм едва ли са по - добри от фиорентина !!! От кон на магаре не ми се вярва *lol* Така ,че си пести пристрастията за другаде *wink*

iksvel
18.03.2010 00:00

Не му е толкова рано. Ако остане там, поне да играят в Европа следващия сезон, за да трупа опит. Ако ли не, по-добре да отиде в някой отбор, който хем играе в европейските клубни турнири, хем винаги ще си намира място като титуляр. Дали защото съм пристрастен - не зная, но на мен ми се струва, че в Тотнъм ще се чувства превъзходно. В комбинация с Модрич и Ленън ще се получи страховита атака.