Кристиано Роналдо отнася конуси по пътя, снима се с полицаи, за да не го глобят?

18:12
Кристиано Роналдо отнася конуси по пътя, снима се с полицаи, за да не го глобят?
Пътните полицаи в Мадрид доста гузно отрекоха за инцидент със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Най-скъпият играч в света бе определен за "недосегаем", след като публикации в пресата разкриха, че крилото бил пожален от органите на реда за превишена скорост миналата седмица.

Според "Correio da Manha", Роналдо, който закъснявал за тренировка е бил спрян от пътни полицаи за превишена скорост, след като е отнесъл няколко конуса по пътното платно, заради скоростта си.

Медията уточнява, че Роналдо е избегнал неприятности, след като е позирал за снимка с органите на реда и после си е тръгнал към лагера на Реал Мадрид. Реакцията на местната полиция обаче, е че никога не е имало подобен инцидент и радара го доказва.

"Полицията няма за какво да се извинява и Кристиано не е "недосегаем" на пътя", заяви говорител на органите на реда.

Въпросното лице обаче, отказа да даде някакво обяснение, дали Роналдо е бил спиран и защо!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
18.03.2010 00:44

и кво като нямат файда полицаите от тези пари? Нали държавата, която им плаща заплатите има полза. Ае по тая логика на никой да не пишат актове, щото нямат полза. Пожелавам си Реал М. да ни се падне на 1/4 финала *thumb_up*

golemiq_geshan
17.03.2010 20:35

Да брат ама нали се сещаш че има разлика от глоба до акт ! пр глобата се взимат 20-тина лева в случая евро при тях това са нищо пари за близалки , а за акт се дава над 200 евро ако не и 500 но от тези пари те файда нямат , тай че много ясно , че така ще мине *thumb_up*

onzzy
17.03.2010 18:28

то и тука не глобяват -20лв и си готов