Левски върви по стъпките на Ботев Пловдив

13:50
Левски върви по стъпките на Ботев Пловдив
Националният клуб на привържениците на Левски отправи поредните си радикални искания към собственика на Клуба Тодор Батков. Според "сините" фенове адвокатът трябва незабавно да напусне управлението на любимия им клуб, тъй като ако това не стане, според тях Левски ще последва злочестата участ на Ботев Пловдив. Както е известно "канарчетата" изпаднаха в пълна несъстоятелност и загубиха лиценза си за участие в "А" футболната ни група.

В своята декларация феновете на Левски изказват подкрепата си към наставника на тима Георги Иванов - Гонзо, като оправдават слабите резултати на отбора с липсата на финанси за качествена селекция.

Вижте декларацията на левскарите:

Националният клуб на привържениците на Левски, от името на всички "сини" фенове, декларира безрезервната си подкрепа за Георги Иванов – Гонзо, независимо от негативните резултати, които отборът регистрира. Гонзо може да разчита на нашата помощ, тъй като основните виновници за срама в Ловеч, който вероятно ще ни споходи и в някои от предстоящите мачове, са други.

На Георги Иванов трябваше да му бъде предоставена възможност да направи селекция, отговаряща на претенциите на Левски. Ставаше въпрос за минимум един милион евро за играчи през зимната пауза. Подобна сума не бе отпусната. От изявленията на г-н Батков става ясно, че пари за трансфери няма да има и през лятото. За сметка на това може да се сдобием с още някои 35-годишен "талант", съобщиха от управата на официалния клуб на привържениците на Левски.

Президентът на клуба казва, че дава по 700-800 хиляди лева на месец за издръжка. Левски обаче не е клуб, който може да съществува като едвам връзва двата края всеки месец. Трябват пари и инвеститори, трябва дългосрочна стратегия за развитие. Вместо ежемесечно закърпване на положението.

На срещата между феновете и г-н Батков миналата седмица отлично си пролича за пореден път, че той няма план за бъдещето. Освен това да си президент на Левски и да се оправдаваш с подчинените си, които си "правели каквото си искат", е виц. Ако не е виц, е демонстрация на пълна управленска немощ.

Ясно е че, Левски не е по джоба на Тодор Батков. Ясно е, че с Тодор Батков нищо добро не ни очаква. Левски е символ на Свободата и в него няма място за щатни и нещатни сътрудници на ДС, залягали по полетата. Няма място и за партийни функционери. Няма място за президент, който твърди, че обича Левски, но пропусна всички важни мачове през сезона с оправданието за работни ангажименти. Публиката на Левски е съставена от хора, които работят и хранят семействата си, но намират начин да подкрепят отбора си от трибуните.

Г-н Батков ние нямаме намерение да вървим по стъпките на Ботев Пловдив. Затова намерете по-бързо инвеститори или купувач, защото скоро ще бъде късно. Така ще си направим взаимна услуга – Вие ще си останете богат, а ние ще Ви забравим веднага.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

termil
03.01.2011 14:25

защо като купуваше титли беше хубав а сега го гоните как ще я видите тази европа без него.

Zdr4Maho
29.12.2010 12:19

повечето тука едва ли са имали вазможност да усетят успехите на ЦСКА ама се надуват с тях нито сте били с отбора нито сте се радвали с тях нито незнам ама се ерчете . Аз бях на стадиона и с Барса и с Челси и с Вердер ,радвах се на влизането в ШЛ за купата на УЕФА пак се кефих тои ми се хвали с некви успехи от на дядо ми времето дето ако не беше телевизия и весници нямаше да ги е чувал кво да го обиждам повече кажи му само тап чорбар САМО ЛЕВСКИ

ioga08
20.03.2010 15:09

*уста-налите*не ти идва на ума нали.Точна за това е писано така.Ясно ми е защо си се обидил.За тебе В.Левски е нищо.Жалко и за тебе жалко и за него.Да си даде живота и та за кого????

RagnaroK
19.03.2010 08:31

ioga08 написа:устаналите....... *lol* я пак пробвай *joking*

ioga08
18.03.2010 19:33

Че има много неграмотни и *умни *в този сайт вижда се,но има една българска поговорка че последния се смее най-добре,но думата ми е друга.Не е виновен само този измислен Батков.Той за себе си е прав.Краде се посред бял ден.Какво му направиха на Ал.Томом. Той само умърси името на бореца Александър Томов.Ами вие дето се дерете с просташки думи към Левски.Къде вие национализма,къде вие благодарноста към към този велик БЪЛГАРИН????Затова отново взимам тук участие за незабавното преименуване.Стиг сте петнили това свято име.То не е свързано с предатели продажници и сметкаджии.Той си е дал живота не за пари ,а вие го ползвате за пари.Имате ли чуство за чест или това е чуждо за васСрам и позор и за превърженици и за противници ,а да не говорим за устаналите.......

BoBi_Levskara
18.03.2010 17:22

А и между другото колко от вас бяха на стадиона при тези успехи на ЦСКА ?.Колко от вас испитиха истинксата радост да видиш любимия ти отбор наред в Европа в РЕАЛНО ВРЕМЕ.Скоро няма да усетите тръпката от глемите мачове в ШЛ и УЕФА.

BoBi_Levskara
18.03.2010 17:20

Чорбата отдавна трябваше да е във "В", но вместо да се благодарни на Б.Михайлов, че ги спаси те го обиждат и псуват.Сега вместо да мълчат те говорят.Това е кажи му прасе и го остави.

RagnaroK
18.03.2010 08:14

То 90% от сайта го установи ,той пита как говедото просто *joking* Преди да правиш забележка на някой за правописа се научи първо ти самия да пишеш грамотно ,защото коментарите не си ги четеш само ти ,а и други хори и ти се смеят на плиткоумието *lol* Manower за това батиното говедце пропадате ,защото целия ви отбор ,ръководство и публика сте малоумни и прости ,а на хората и е писнало от циркаджии като вас *thinking*

Manower
17.03.2010 23:49

Хахаха абе ти си ебати ушатото изродче! *lol* Много над теб съм към години ама като ти гледам грамата и ми става жал...прости и необразовани хора за жалост бъкат в държавата ни...един правопис нямаш правилене, бе пубер! Ще ми говори за години и за история! Смешник, отваряй раздела Life и гледай каките, за да си поиграеш с побертетското ти тяло преди лягане, че то само това правиш по цял ден! Радвай се с историята преди 30 години, фанатик! Лягай, че майка ти ще ти дърпа ушите, че не си заспал, а утре си на даскало!

kango
17.03.2010 23:26

manowar-Човек ти 15 години имаш ли ве задник-ние никога няма да повторим 1/4 финал в уефа и влизане в шл-ЕДВА ЛИ НЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БГ УСПЕХ-малък цска са играли 3 пъти 1/2 в европа-май 2 пъти 1/2 за шл и 1 за уефа-само четвърт финалите ни са повече от вашите-така че не сравнявайте тези "успехи" с нашите *wink* АЙДЕ СЯ СИ ЛЯГАЙ ЧЕ СТАНА КЪСНО ЗА ТЕБЕ *lol*

Manower
17.03.2010 23:00

хахаа преди колко години??? Вие май сте яко фанатици, стига си ми се гордял само с минали неща от миналия век! Да вярно имахте тогава много добри играчи ама дай нещо пресно, кво ще кажеш жребецо? *wink* Голям въздух под налягане сте, дуете се, дуете се ама само с история не ставааааа Даже и с нашите коне взехме първи 3 точки в Лига Европа, а вие с това перчене яко се оакахте *lol*

drummer
17.03.2010 22:48

17.03.1982г. НА ДНЕШНИЯ ДЕН ПРЕДИ 28г. ЦСКА ОТСТРАНИ ЕВРОПЕЙСКИЯ ШАМПИОН "ЛИВЪРПУЛ" НА 1/4 ФИНАЛ ЗА КЕШ С 2:0 /СТОЙЧО МЛАДЕНОВ 77м.и 101м./ ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА "ЧЕРВЕНИТЕ" !!! *thumb_up*

Very_Drunk
17.03.2010 21:50

Отивам на Левски-ц(*ка за последно и повече няма да стъпя на Герена,докато баткоф не изчезне ,ще си давам парите за него пфф никога повече!

Manower
17.03.2010 20:40

И ми спорите за лицензи, ми трябваше да ви пратят във В група, Михайлов ви направи компромис тогава! *wink* А на тая нива, дето му викате стадион, защо му дават лиценз? "Георги Аспарухов" е на същото диридже ама пак е много по-добре от вашия!! Всичко, което изградиха Мъри и Наско, Батков го съсипа! Да се пукне от пари тоя боклук! Направил бил, а всичко съсипа! Няма ефект, празни думи, марш измет такава, марш и да не си помирисал футбол вече!

Manower
17.03.2010 20:35

Абе ти си много невеж! Меко да се изразя, тези "успехи" вие никога няма да направите! *thumb_up* Като надминете нас в европа ( припомням 1/4 финал УЕФА, и влизането в групите на ШЛ) тогава се сравнявайте! Коментара под теб няма какво да му коментирам, деградирал фен,който няма елементарно образование! Колко правописни грешки простонямам думи! *lol* Не викахме така, защото: Наско вършеше цялата работа в клуба, а Батков не се мешаше, където не му е работа! Второ имаше планове за вбъдеще, които се следваха стриктно! Вие да сте чували за спадове и възвишения?! Трето не гледаше да се излакуми да си напълни кисията с пари като продава наляво и надясно! Сеедно като ми разпродаде 9 играча спечели пари и ги продаде в "отбори"! То не бяха "казански афери", то не бяха издънки, продай читавото и остави амбрелажа, това е сега в Левски! Къде по света си чувал да президента да ми дава интервю и да ми коментира играта и съдията???!!! Българска работа, това не е футбол, а една турска съпунка, което произвеждаме! Вие какво по времето на Томов да не би да беше по розово?! Всеми се обоснови, а не ми разправяй общи приказки! САМО ЛЕВСКИ!

drummer
17.03.2010 19:47

Интересно, защо не викахте "Батков вън", когато при разлика от ЦСКА със 16т./ между другото сътворена под "мъдрото" ръководство на Стоилов и Сираков /, агента отне лиценза на ЦСКА...?! Много скоро като ви продаде през лятото, ще го търсите другаря Батков, а и ще научите някои подробности, за "успехите" на отборчето! *lol*

ultrablue1914
17.03.2010 18:38

Дааа!Много добре казано!Подкрепям напълно тази декларация! *thumb_up*

mostwanted1986
17.03.2010 16:25

мамкави да еба левскарска, на 27 март ще ни духате яко на куровете !!! само цска завинаги *devil*

barbutko
17.03.2010 15:02

*thumb_up* дано по бързо изхвърчат от А група

bobifootball
17.03.2010 14:42

Привърженик съм на ЦСКА но написаното в тази декларация е абсолютна истина и напълно подкрепям феновете на противниковия отбор щото и ние сърбахме попарата на Алексанкър Томов.Такива боклуци нямат място в тази велика игра ФУТБОЛ.

bobi_cz
17.03.2010 14:28

И аз подкрепям феновете.. напълно са прави батков да си ходи

hardc0re__
17.03.2010 14:20

Най после "запад" се обади *wink* Крайно време е наистина баткОФ да се махне защото и аз съм на мнение че нищо добро не ни очаква в бъдеще .. а гонзо е истински Левскар и наистина Левски е в неговото сърце като не веднъж го е доказал и съм сигурен че ще направи всичко най-добро за клуба което е по силите му .. *thumb_up*