\"Най-щастливият човек на земята\"

12:11
\"Най-щастливият човек на земята\"
Наставникът на Интер Жозе Моуриньо се самоопредели като "най-щастливия човек на земята" след снощния успех на "нерадзурите" срещу бившия клуб на португалския мениджър Челси насред "Стамфорд Бридж".

Моуриньо обаче подчерта, че пътят към финала в Мадрид все още е дълъг. Колегата му от Челси Карло Анчелоти пък призна, че ломбардския тим продължава заслужено напред в Шампионската лига.

"Безусловно ние бяхме по-добрият тим. Контролирахме мача и всеки един играч се представи на високо ниво. Вече разбрах, че можем да победим който и да е отбор, защото Челси не е някой, те са един от най-добрите клубове. Ние бяхме по-добрият тим на терена от първата минута срещу един велик отбор. Малко се страхувах, тъй като пропуснахме твърде много възможности, а обикновено в такива срещи не получаваш много такива. Радвах се много в съблекалнята, тъй като това е голяма победа за нас. Самуел Ето`о вкара срещу Челси в единствения мач, който аз загубих на "Стамфорд Бридж". Тази вечер той го направи отново и това е една от победите, които ме правят повече от щастлив. Аз съм най-щастливия човек на земята, но пътят към Мадрид все още е дълъг", коментира Моуриньо след срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lfc4life
17.03.2010 19:42

Chelsea,кво веднага убиждаш бе келешче.Човека правилно си каза,че Челси нищо няма да вземат.Само не знам от къде ще е този голям кур,като ти си на не повече от 14год.

Kura_na_qnko
17.03.2010 19:32

А бе пич поне от елементарно възпитание уважавай треньора,който даде тласъкът на Челси към големия футбол и за сега е най-успения в историята Bи.Ограничен идиот ! FORZA INTER!

chelsea_00
17.03.2010 17:58

челси може да не земат нищо... ама ти ше земеш голем кур в остатати *thumb_up*

SeekeRa
17.03.2010 17:06

само така, Челси нищо да не земат тая година *lol*

Patilanec
17.03.2010 15:13

Аз като неутрален фен искам да кажа какво видях снощи. Значи не съм виждал Интер да изиграе толкова силен тактически мач от ШЛ сигурно доста дълго време.Главен виновник за перфектната тактика - Специалния, просто страшен треньор. Интер бяха страхотни. Играч на мача Снайдер 2 мнения няма. Квото и да се каже за момчето ще е малко. Челси бяха някак си безидеини.. незнам като цяло слаб мач за тях. Имаше положения 1вото полувреме,които ако бяха вкарани мача се променяше, но да не забравяме ,че и Интер имаха 100%-тови положения. Но нещата така се случиха. Пак казвам не съм пристрастен *thumb_up*

mement0o
17.03.2010 14:46

Страхотен треньор, но мисля че интер са до тук, особено ако срещнат сериозен противник на четвърт-финала. Не си мислете че интер са много силни само защото биха Челси. Моуриньо излъга Челси, все пак този отбор той го е правил.

holliwood
17.03.2010 13:55

Квото и да говорим аз няма да спра да викам за М.Юнайтед щото те имат дух ,и само барса имат голям шанс срещу тях *thumb_up*

arsenov
17.03.2010 12:25

holliwood абе звезда не говори така щото и челси щяха да ги размазват но....

holliwood
17.03.2010 12:18

просто е М.Юнайтед ще рязмяжат Интер*lol* Челси не показват голяма игра ,но пък се борят сами като Дрогба,Анелка и др.затова са силни иначе не могат да се сравнят с М.Юнайтед *beer* дори ще има някои фенове на Челси и ще се съгласят с мене като признаят че Челси не са много голям отбор *thumb_up*

Joroo_o
17.03.2010 12:16

Най - великият треньор!!!!!! След сър Алех.