Палоп се разкая: Моля, простете ми! (видео)

11:38
Палоп се разкая: Моля, простете ми! (видео)
Вратарят на Севиля Андрес Палоп се извини публично за грешката си, която струва на тима му отпадането от Шампионската лига.

Стражът на андалуския тим направи фатална грешка, допускайки гол след изстрел от 30 метра на японския нападател на ЦСКА Москва Кейсуке Хонда. Това попадение оформи крайния резултат 2:1 в полза на руснаците, които се класираха за четвърфиналите, след като в първия двубой в Москва двата тима завършиха наравно 1:1.

"Чувствам, че трябва да се извиня на всички, които бяха вложили надежди в този двубой. Длъжен съм да поискам прошка. Тази среща беше важна, не беше време за елементарни грешки. Моля всички да ми простят, хиляди пъти моля за извинение", каза Палоп.

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
17.03.2010 13:08

Вратаря наистина е голям, но отбора му е жалък!!! Преди 2 години пак изпуснаха златна възможност... срещу Фенерите... Да не говорим, че по едно време в първенството имаха 4 поредни домакински загуби - и не срещу кого да е, а срещу Хетафе, Сантандер и т.н
Изобщо не ми харесват като отбор

nikigkwc
17.03.2010 11:42

Голям вратар!!! На всеки се случва, колко пъти пък е спасявал отбора. Гол в последната секунда на мача с Шахтор, за да се стигне до продължения, а по-късно на финала срещу Еспаньол спаси 3 дузпи! Жалко, че така стана, но това е животът! Палоп е голям...