Капело вика Бекъм за мача с България

13:29
Капело вика Бекъм за мача с България
Селекционерът на Англия Фабио Капело изненадващо обяви, че ще следи много внимателно възстановяването на Дейвид Бекъм от операцията на ахилеса и може да го включи в състава си за европейските квалификации, съобщава "24 часа". Както е известно, националите ни са в една група с англичаните.

Капело твърдо е решен да покани звездата като специален гост по време на световните финали. "Той винаги е бил част от отбора ни и е добре дошъл. Плюс това присъствието му ще бъде само от полза на всички", категоричен е наставникът.

Капело поддържал постоянна връзка с футболиста в клиниката в Турку, където той бе опериран. Лекарят Сакари Ораве обяви, че операцията е минала перфектно. Бекъм ще остане до тази сутрин в клиниката, след което ще отпътува с частния си самолет за Лос Анджелис, за да се възстановява в семейна обстановка.

Болницата е напълно окупирана от фенове на звездата, като над 100 човека висят постоянно под прозорците, за да го зърнат.

"Благодаря ви за невероятната подкрепа. Заради вас съм длъжен да се върна на терена в най-добрата си форма и ще го направя", написа Дейвид в личния си сайт.

Нито една от компаниите, с които има рекламен договор, не е оттеглила подкрепата си, като той няма да загуби и цент от операцията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари