Двата гола на Цачев не стигнаха на Левски да бие Литекс при дубъла

18:06
Двата гола на Цачев не стигнаха на Левски да бие Литекс при дубъла
Дублиращият отбор на Левски не успя да отмъсти за представителния тим на "сините", след като завърши 2:2 с Литекс в двубой от 18-ия кръг на Дублиращата група, който се игра в София.

Около петдесетина зрители наблюдаваха двубоя на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов". По-доволни от ремито останаха футболистите на Литекс, които след мача празнуваха бурно в съблекалнята. Треньорското дуо на шампионите Георги Иванов - Гонзо и Антони Здравков изгледаха мача между дублиращите тимове на "сините" и "оранжевите".

Халфът на Майкъл Тевия започна мача като титуляр, но още в 5-а минута получи контузия и бе заменен от Георги Недялков. Завърналият се след контузия нападател Иван Цачев отбеляза и двете попадения за "сините". Играчът, който игра първия полусезон под наем в тима на Пирин, вкара за 1:0 в 25-а минута с удар от границата на наказателното поле. В 43-а минута, нападателят отбеляза и втория си гол, след асистенция на Владимир Гаджев. Литекс изравни през второто полувреме чрез Атанас Димитров и Тодор Тодоров, които оформиха крайното 2:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация