Тасевски: Мечтая да ритам в Испания!

16:40
Тасевски: Мечтая да ритам в Испания!
Македонската звезда на Левски Дарко Тасевски сподели, че мечтата му е да играе в първенството на Испания.

"Не ми се говори за трансфери, след като прозорците са затворили. Останал съм тук, това е. Ще чакаме юни, новия трансферен прозорец и ще видим къде ще играя по-нататък. Иначе имам много желания къде да отида, но това е нереално. Испания примерно", каза Тасевски.

Футболистът, който лекува тежка контузия, получена по време на зимната подготовка, разясни ситуацията около травмата си.

"Вече се чувствам по-добре, мина около месец. До около двадесетина дни, месец трябва да тренирам наравно с колегите", каза македонецът.

Той коментира и настроението в "синия" лагер и отбеляза, че шансовете на Левски да стане шампион не са реални.

"Винаги е трудно като паднеш. Стана лош резултат, неприятно е. Знаем, че трябва да преминем през това и да продължаваме напред. Колкото и да не ни се иска трябва да си признаем, че шампионските амбиции свършиха. Вече става много трудно, девет точки са много. Ще е много трудно, дори нереално да говорим, че можем да станем шампиони", каза халфът.

Тасевски добави, че Левски няма да се интересува дали вечния враг ЦСКА или Литекс ще е новия шампион.

"Срещу ЦСКА ще играем за победа, а и не само срещу тях. Ще се опитаме да бием всеки противник. Който стане шампион, ще му пожелаем успех", завърши македонецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
16.03.2010 18:47

Тасевски,Бардон,Тевия и Цачев са може би най-добрите играчи на ,,Герена" *thumb_up*