\"Не бягам от отговорност, но съм достоен човек!\" (снимки)

15:12
\"Не бягам от отговорност, но съм достоен човек!\" (снимки)
Мениджърът на българския шампион Левски Георги Иванов - Гонзо заяви, че е подал оставка след мача с Литекс, тъй като това е нормално за човек, който има чест и достойнство.

Иванов заяви след днешното занимание на "сините":

"Когато човек има достойнство и някаква чест е нормално след такава загуба да подаде оставка. Господин Батков не прие оставката. Aз не съм направил това, за да избягам от някаква отговорност, а защото това бе напълно нормална моя реакция. При такава тежка загуба е нормално един треньор да си подава оставката. Президентът обаче трябва да решава дали да я приеме или не. Разговорите, които водим си остават между нас, но господин Батков категорично отхвърли всякакви оставки и сега продължаваме напред".

Гонзо коментира и срещата в Ловеч, загубена от неговия тим с 0:3:

"Съжалявам за загубата, не играхме по най-добрия начин, но най-вече ме е яд заради хората, които имаха големи очаквания. Надявам се в следващите мачове да ги зарадваме с по-добра игра".

\"\"

Мениджърът на шампионите заяви, че неговия пост не е сигурен и допълни:

"Господин Батков е собственик и той може да назначи или уволни във всеки един момент. Това обаче, че не ми е приел оставката не означава, че няма да ме уволни след седмица, година или десет години. Имахме цел да станем шампиони, но за момента плановете се променят след тази загуба и вече гледаме малко, малко по-напред. Младите ще получават повече шансове до края на сезона".

Иванов продължи:

"Нормално е да им е тежко на играчите, те знаят, че не играха добре. Ние сме направили анализи, всеки един е преценил къде е сгрешил. Следващите мачове трябва да изчистим тези грешки и тази игра. Имаше индивидуални и технически грешки. Няма да се оправдавам със съдията, както всички мислите, но той допусна доста грешки. Трябваше да има втори жълт картон на Радостин Кишишев, но това няма вече значение за мен, заради начина, по който играхме ние. Не искам да влизам в полемики, но щом съдията е доволен от начина, по който свири - добре".

\"\"

Запитан дали е имало скандал в тима, Гонзо отговори:

"Няма такова нещо. В Левски скандали няма".

Георги Иванов коментира и голямата подкрепа, която клуба получава от страна на феновете:

"Искам да благодаря на феновете. Около 2000 бяха на мача с Литекс и ни подкрепяха през цялата среща, независимо от резултата, а ние ги разочаровахме, всички ние".

Мениджърът бе попитан дали Левски не загуби своята евровиза след поражението в Ловеч, а той отговори:

\"\"

"Вие след една загуба изхвърлихте Левски от евротурнирите. Имаме 12 мача, а ние ще се борим за победа във всеки един. Приемаме всички критики, вдигаме главата и не трябва да повтаряме това, което се случи в мача в Ловеч".

Веселин Минев и Димитър Телкийски тренираха отделно на днешната тренировка на Левски, а Георги Иванов заяви, че най-вероятно те двамата и Еньо Кръстовчев, ще са готови за мача със Славия:

"Веско Минев ще бъде готов още утре. Той и Кръстовчев ще са готови за мача със Славия, а за Телкийски вече ще преценяваме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RagnaroK
17.03.2010 05:31

*lol* от онзи ден имената на снимките по ми харесаха *joking* ама това "звезди" пак уби рибата *lol*

paunQ
16.03.2010 16:18

Пак шантави имена на снимките. *lol* Направо нямам думи...