Кметът на Стара Загора поздрави Берое за победата над \"акулите\"

14:12
Кметът на Стара Загора поздрави Берое за победата над \"акулите\"
Кметът на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев поздрави футболистите, треньорското ръководство и феновете на Берое за първата победа на отбора в пролетния полусезон на шампионата, постигната при гостуването на Черноморец Бургас в Сливен.

"Имах възможност да наблюдавам мача от трибуните на стадион "Хаджи Димитър" и останах изключително доволен от резултата и играта на Берое. За пореден път отборът показа красив футбол и зарадва многобройните си почитатели, за което благодаря на всички футболисти и треньори. Благодаря и на всички фенове, които присъстваха на двубоя за безрезервната им подкрепа през целия двубой, която също оказа влияние на отбора и играчите вложиха максимални усилия, за да победят в този изключително важен мач, сподели кметът след двубоя.

Пожелавам на всички беройци още много победи през сезона, а следващата да бъде още в петък срещу отбора на Локомотив (Пловдив). Очаквам, че Берое ще продължи победния си ход и ще затвърди всеобщото мнение, че е един от отборите, играещи най-динамичния и красив футбол в България. А ние ще продължим със своята подкрепа и ще помагаме за бъдещето на Берое, което, сигурен съм, ще бъде още по-добро", каза проф. Танчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beroeultras
16.03.2010 20:10

Добре, Танчев, добре *smile* Дано наистина помагате на отбора *beer*