Цачев: Здрав съм, връщам се в игра днес

14:32
Цачев: Здрав съм, връщам се в игра днес
Младият нападател на Левски Иван Цачев, който се завърна в началото на полусезона при "сините" от наем в Пирин Благоевград, заяви за БГНЕС, че се завръща в игра днес.

Футболистът не можа да запише нито една игрова минута с Левски, тъй като счупи ръката си още преди първата си тренировка след завръщането си от наем.

"Ще се завърна в игра след няколко часа в мач на дубъла срещу Литекс. Това ще е своеобразен дебют за мен откакто се върнах от Пирин. Ръката ми е добре. Тези дни ще сваля окончателно гипса и шината. Добре съм, оправих се", разкри Цачев.

Той не скри радостта си, че отново е в редиците на "сините", въпреки че е напълно наясно, че ще му е много трудно да се пребори за титулярно място.

" Левски е отборът, който най-много обичам и на който държа най-много, а кой не би бил щастлив да се върне в любимия тим. Много трудно ще ми е да се преборя с конкуренцията, но ако се откажа сега накъде съм тръгнал? Ще се боря, това е! На моя пост Левски имат много добри футболисти. Млад съм и няма да се откажа", допълни юношата на Спартак Варна. Цачев не скри, че настроението в Левски след загубата в Ловеч е доста понижено и призна, че шансовете за защита на титлата от миналата година са много намалени. "Настроението в отбора не е никак добро след тежката загуба. Не сме весели както обикновено, но Левски е клуб с голям дух и мисля, че още в следващия кръг срещу Славия ще успеем да се вдигнем и да се оправим след тежката загуба. Да се борим за титлата сега става изключително трудно. Има още десетина мача. Ще дадем всичко от себе си и ще се борим до край. Всичко може да стане, но шансовете за титлата са много намалели", коментира още играчът. Цачев допълни, че във вечното дерби с ЦСКА "сините" ще играят за победа само, заради характера на двубоя, а не в опит да помогнат на Литекс да надвият "вечния враг" ЦСКА в спора за шампионската титла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация