Гриша Ганчев: Сори, не разбирам от футбол

11:22
Гриша Ганчев: Сори, не разбирам от футбол
"Разбрали сме се той да си гледа бизнеса, от нас иска резултати", уточни финансовият директор Величко Дихонов.

Благодетелят на Литекс Гриша Ганчев коментира само с едно изречение мача с Левски. На въпрос на репортерка как ще коментира дербито с толкова слаб съперник той пророни: "Сори, не разбирам от футбол".

Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов бе по-словоохотлив.

"Съдията изкара перфектно мача. Нашият отбор играе всеки мач за победа и ако продължаваме така, ще постигнем целта си. Успяхме да се вдигнем след тежката загуба срещу Пирин, а и момчетата се мотивират по друг начин, когато играят срещу силен съперник. Видяхте другото лице на Литекс благодарение на треньора. Не сме обсъждали допълнителни премии за победата. Гриша Ганчев не е поставял ултиматуми. Разбрали сме се да ръководи бизнеса. От нас искат само резултати”, каза Дихонов.

"Имаме по-голям потенциал. Не съм очаквал такъв резултат. Това са три точки, както срещу всеки един отбор. Не играем по най-добрия начин, но съм доволен от играта. При 3:0 мисля, че футболистите ще бъдат доволни”, коментира и главният мениджър Стойчо Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirilsvelkov
16.03.2010 12:17

Абе прост чорбарино,Гриша Ганчев е велик човек и ти си последния,който трябва да го коментира!

cikata1
16.03.2010 11:27

офф писна ми от тоя селянин големия тузар ше ти е.а маменцето вярно е 4е не разбира от футбол и да спре с тия смешни интервута 4е за нищо не става незнае колко уши има по главата егати прасето мазно ловешко