Мощна чистка на \"Герена\" през лятото

11:11
Мощна чистка на \"Герена\" през лятото
Левски ще се раздели със сериозна част от настоящите си футболисти през лятната пауза. Мениджърът Георги Иванов и собственикът на клуба готвят мащаба чистка, като предварителните им планове за това са били потвърдени и в дербито с Литекс, съобщава "Меридиан Мач". Очаква се поне 5-6 от сегашните футболисти на Левски да бъдат махнати от "Герена" по един или друг начин.

Гонзо вече е изготвил "черния списък" с набелязани за гонене играчи, но ще го обяви на футболистите в края на сезона. Естествено, той до голяма степен ще зависи и от лятната селекцията, която на този етап е повече от неясна.

Според запознати мениджърът на "сините" е много разочарован от така наречените лидери в клуба, сред които са имената на Елин Топузаков и Христо Йовов.

Вчера Георги Иванов не е направил разбор на футболистите, които направиха възстановителна тренировка сутринта. Той вероятно ще направи това днес, когато е откритата тренировка на Левски. От "Герена" разкриха пред "Меридиан Мач", че е имало пълна тишина в съблекалнята на "сините" вчера сутринта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN90
16.03.2010 20:56

Аз съм фен на Ботев но искам да ви кажа радвайте са на Батков и сега щото да не ва купи някои като собственика на Ботев.!!! А относно чистката мисля, че е време да се осъзнайте, че Йовов вече дъзка за кочина не стааа от него(не, че е ставало някога ама както и да е) А на всичкото отгоре Левски има много добри юноши. Те искат направо да влезнат и да са като Марадона. Е нестава млади са трябва им време......

velichkov
16.03.2010 15:36

Абе писна ми, Левски винаги чистки правят,а не дават пари за нови ... то ясно,че тези играчи в момента не са добри, но без нови качествени нищо не става.

Barca_fen112
16.03.2010 12:32

За да се оправи Левски и да върви напред трябва първо Батков да продаде отбора на човек ,който има пари и ще влага в отбора.От там вече ще трябва изцяло ново ръководство начело с качествен тренер ,както и обновение на школата.И когато вече Левски направи това ще трябва да се направи една голяма чистка и да се превелекат 5 -5 качествени футболисти и мисля ,че ако тов стане Левски ще стане най-великия български отбор за всички времена *smile*

orlio_wins
16.03.2010 11:49

Много тъпа политика,какво да говорим.Щом може да играеш в Левски и да бележиш по веднъж на година-Амин.

onzzy
16.03.2010 11:48

те новите май трябваше да ги вземат сега та да поиграят заедно щото после ще има -"ние сме нов отбор, трябва време ......"

cikata1
16.03.2010 11:15

Христо Йовов та тоя бастун незнае кое му е ляво и дясно за нищо не става