ЦСКА си връща Мишо Александров през лятото

09:15
ЦСКА си връща Мишо Александров през лятото
Ръководството на ЦСКА подготвя интересен трансфер през лятото, твърди "7 дни спорт".

Шефовете на "червените" ще се опитат да върнат на "Армията" юношата на клуба Михаил Александров, който през 2007 година премина в германския гранд Борусия Дортмунд. Халфът е основна трансферна цел на 31-кратните шампиони и ако бъде убеден да подсили тима, ще излезе без пари, защото договорът му с "жълто-черните" изтича на 30 юни.

В момента той играе за аматьорския отбор на Борусия, който се състезава в местната трета лига. Както е известно, в представителния отбор на Борусия е друг българин – нападателят Димитър Рангелов.

Александров е роден на 11 юни 1989 година. През сезон 2006/2007 е привлечен от ДЮШ в първия отбор на ЦСКА, където има 3 мача. През лятото на 2007 година се договаря с Ливърпул, но поради проблеми с работната виза на Острова отива в Дортмунд. На 22 май миналата година талантът печели наградата за най-бърз дрибльор в състезанието "Льо Дуел", организирано от голямата звезда на френския футбол и Байерн Мюнхен – Франк Рибери.

Според авторитетния сайт transfermarkt.co.uk, в момента трансферната сума, поставена от Дортмунд на Александров, е 50 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация