Пламен Марков става треньор на Жоро Христов?

08:11
Пламен Марков става треньор на Жоро Христов?
Пламен Марков може да стане треньор на Георги Христов във Висла Краков, пише "7 дни спорт".

Бившият национален селекционер е получил покана от поляците. Той е основният вариант за наставник, но отговорът му още не е ясен.

Ръководството на Висла уволни досегашния треньор Мачей Скорца. От подновяването на полското първенство през пролетта минаха три кръга. В тях отборът от Краков се представя слабо и записа две загуби и едно равенство. Вторият Лех успя да стопи преднината от 5 на 2 точки. Няколко дни преди първия мач Висла привлече нападателя на Левски Георги Христов, но и той не успя да реши проблемите в атаката. Целта на отбора е класиране в Шампионската лига, но за момента това изглежда невъзможно със Скорца начело. Шефовете на Висла са твърдо решени да намерят чужденец, който да води отбора.

"Нямам какво да направя, освен да приема решението. За времето, в което бях във Висла, направих и добри неща. Оставям нещо след себе си", каза Скорца на прoщалната си пресконференция.

Пламен Марков е без работа, откакто бе уволнен от националния отбор след трите поредни равенства в световните квалификации през декември 2008 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация