Стоилов: Вече какъвто ни е късметът

18:40
Стоилов: Вече какъвто ни е късметът
"Не съм разочарован, че програмата за квалификациите ще се прави по служебен път. Какъвто ни е късметът. Така ще е и за нашите съперници", заяви за Гонг националният ни селекционер на България Станимир Стоилов. Днес делегациите на отборите в Група G - Англия, Швейцария, България, Уелс и Черна гора, не стигнаха до съгласие за датите, на които трябваше да се играят мачовете от пресявките за Евро 2012 в Полша и Украйна.

"В близките 10-15 дни ще стане ясна програмата ни. Тя ще бъде съставена преди конгреса на УЕФА в Тел Авив", добави Мъри.

"Не успяхме да направим програмата, поради простата причина, че нямаше съгласие между страните в нашата група. Прекалено много амбиции, прекалено много интереси и трудно можеше да се стигне до консенсус. Естествено България беше защитила своя интерес, а и бяхме най-малкия проблем при съставянето на програмата", каза още наставникът на "трикольорите".

"Имаше доста проблеми. Швейцария, Англия и Уелс искаха през септември да има една дата, а това просто няма как да стане. Ние постигнахме съгласие с Англия, Швейцария и Черна гора, но другите отбори не успяха да го направят помежду си", разкри част от преговорите в Цюрих Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
15.03.2010 19:56

Горе долу, се разбра от "селекционера", че ще я ударим....на късмет?! *lol*

onzzy
15.03.2010 18:59

е какъв да е - ще играем по 2пъти с всички