\"Акулите\" участваха в спектакъла \"Танци срещу дрогата\"

18:03
\"Акулите\" участваха в спектакъла \"Танци срещу дрогата\"
Събитието, на което ще участва Черноморец Бургас, се проведе на 12.3.2010 петък от 19:00 часа в Младежкия културен център на град Бургас и привлече много млади хора, любители на спорта и танците.

Присъстващите успяха да се насладят на страхотни изпълнения и хореографии от водещи бургаски танцови школи в различни жанрове, включващи модерен балет, хип хоп, народни, латино танци и др. Голяма атракция беше и талисманът на "акулите" Шарки, който се изяви като водещ и допринесе за още по-приповдигнатото настроение на гостите.

Специални гости на вечерта бяха футболистите на Черноморец Бургас Паскал Борел, Марсио Нуно, Орлин Старокин, Адриан Фернандез, Цветомир Цонков и Пламен Крумов, който в началото излезе на сцената и призова младите към повече спорт и по-малко стоене пред компютрите. След края на програмата играчите раздаваха автографи и се снимаха с фенове в продължение на половин час. Посетителите имаха възможността да се запознаят с новите фенски артикули на "акулите", които бяха изложени на импровизиран щанд пред входа на залата.

В програмата участваха талантите от Форсайт Крю, Форсайт Младши, Балет Руж, фолклорен ансамбъл "Радост", Фънки Сникърс, Ню Хоуп, клуб за спортни танци Бургас 75, Кристина Събева от детски хор "Милка Стоева", фолклорен ансамбъл "Емона" и Денскод. Спектакълът беше организиран от ПСФК Черноморец Бургас и МКЦ с любезното съдействие на общината.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация