Ювентус остана без вратар поне до първи април

17:49
Ювентус остана без вратар поне до първи април
Резервният вратар на Ювентус Александер Манингер е получил контузия в дясното бедро и ще е аут от терените поне за 15 дни, съобщава официалният сайт на клуба.

Като към това се прибави, че Джанлуиджи Буфон се очаква да се възстанови от травмата, която лекува, едва в началото на април, то ситуацията с вратарския пост при "Старата госпожа" става много деликатна.

В следващите три мача на отбора срещу Фулъм, Сампдория и Аталанта наставникът Алберто Дзакерони ще трябва да избира между 40-годишния Антоние Кименти, който доскоро също беше в лазарета на Юве, и между младия Карло Пинсолио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
16.03.2010 11:53

Аз не помня Кименти да е играл скоро, освен когато игра едно полувреме в предсезонната подготовка. Миналата година, когато Буфон беше контузен, игра Манингер. Кименти е по-скоро като треньор на вратарите в Ювентус. И наистина е стар 39 години. Според мен трябва да пуснат младото момче. Да му дадат шанс, че тоя го мързи да се хвърли.

golemiq_geshan
16.03.2010 00:49

Juventus_tifoz Брат тоз Кименти не вардеше ли в Киево преди години ??? Спомням си за подобен вратар който вардеше супер , но май поостаря *thumb_up*

AiVaRlL
15.03.2010 22:16

Е ако Марио Кирев не беше под наем там където е това щеше да е шанс за него ама какво да се прави иначе бих заложил на дъртака

biserms
15.03.2010 18:42

Малеее направо настръхвам...Ако Кименти пази и Киелини го няма в защита Фулъм като нищо ще ни отстрани въпреки комфортната преднина, която имаме *sad* Дано се справят момчетата и да добутаме някой Х в Англия, пък живи и здрави ако се класираме на 1/4 финалите да се надяваме, че Буфон ще е готов за игра *thumb_up* *beer*

Juventus_tifoz
15.03.2010 18:12

Марио Кирев е под наем в Швейцария. Иначе не ми се мисли какво ще правим в следващите мачове. Кименти е като някакво дърво. Допусна 3 гола срещу Сиена и защитата му спаси още толкова.