Реал се изравни с Барса след труден успех над Билбао

07:03
Реал се изравни с Барса след труден успех над Билбао
Отборът на Реал Мадрид се нареди на трета позиция във временното класиране на испанската Примера, след като победи с 3:2 гостуващия Атлетик Билбао късно снощи.
Два гола за "белия балет" отбеляза Игуаин, а един добави Снайдер. За гостите точни бяха Ечеберия и Ираола от дузпа.

Въпреки минималната разлика, отборът на Бернд Шустер стоеше далеч по-добре на терена от своя опонент и само липсата на концентрация, както в офанзивен, така и дефанзивен план не позволиха резултатът да изглежда по съвсем друг начин.

Домакините започнаха пределно мобилизирани срещата и още в седмата минута стигнаха до гол, който бе отменен поради засада. Логичното обаче се случи шест минути по-късно, когато Снайдер се озова на удобна позиция и не сбърка - 1:0. След гола последваха по едно-две интересни положения и пред двамата вратари, а холандският играч на Реал уцели и греда. В 27-та минута груба грешка в защитата на гостите позволи на Игуаин да реализира и своето първо попадение в мача, с което резултатът нарасна на 2:0.

До края на частта изненадващо Атлетик успяха да изравнят, но това се дължеше най-вече на отпускането на "белите" след комфортната преднина.

Второто полувреме започна с нов удар в гредата, като късметът този път изневери на Хайнце. В 59-та минута Реал нанесе своя последен удар, след като Игуаин елиминира прекия си пазач възползвайки се от чудесен пас на Гаго и не сбърка.

Съставите на двата отбора:
Реал Мадрид: Касияс, Салгадо, Пепе, Хайнце, Марсело, Снайдер, Гаго, Ван дер Ваарт, Игуаин, Раул, Робен

Атлетик Билбао: Ираисос, Баленсиага, Аморебиета, Осио, Ираола, Габилондо, Орбаис, Лопес, Йесте, Йоренте, Ечеберия

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

resurekxion
27.10.2008 14:40

Абе айде стига глупости,В Реал няма точно определени титуляри, вартят
ги просто и неможе да се каже кой са испанци и кой от др. националности

manunited666
27.10.2008 12:20

8 от титулярите на Реал не са испанци ... а каэват , че в Англия били много чужденците , каква эаблуда.Эащо всички продължават да си го мислят това и аэ неэнам.