\"Мачът не е между мен и Жозе, а между Интер и Челси\"

14:26
\"Мачът не е между мен и Жозе, а между Интер и Челси\"
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти подчерта, че срещата между Интер и неговия тим е сблъсък между два отбора, а не между двама човека.

Двата тима излизат на "Стамфорд Бридж" във вторник вечерта в реванш от осминафиналите в Шампионската лига. Първият мач, игран на "Джузепе Меаца", завърши 2:1 в полза на италианците.

Моуриньо и Анчелоти нямат топли отношения още от времето, когато италианецът бе треньор на Милан. Чувствата им обаче не се промениха и след като "Карлето" пое бившия отбор на Моуриньо. Въпреки това Анчелоти подчерта, че мачът между двата тима няма да е сблъсък на двама треньори, а на два отбора.

"Нямам проблем с Моуриньо. Това е мач между Челси и Интер, не между мен и него", каза италианецът. Той добави, че въпреки победата на Интер в първата среща, лондончани имат добър шанс да продължат във следващата фаза, след като решаващия мач е на "Стамфорд Бридж".

"Знаем, че ще е тежък мач срещу много добър отбор, но мисля че можем да победим и да продължим напред. Атмосферата в нашия тим е много добра. Нямаме време да се безпокоим. Трябва да сме концентрирани, уверени и сигурни в себе си - това е единственият начин да победим", смята Анчелоти.

Интер е в непостоянна форма след победата си над Челси и има само една победа в последните си три мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
15.03.2010 18:08

Те Интер и преди първия мач небяха в много добра форма ама ... силата на италианците е в тактическата простройка купа от отбранителни футболисти ще бъде огромен с подсигуряване и от атакуващите в по- голямата ,част от мача ще се играе пред вратата на Интер ,но единствено 1 от нападателите на Интер няма да е около наказателното поле, най- вероятно Ето'о, всички други ще образуват типично италианска формация, но експлозивните футболисти с които разполагат Интер в атака по всяко едно време могат да изненадат Челси по всяко едно време ще бъде горещ сблъсък с много въпросителни ,Интер в момента не се чуства добре като цяло ,но Челси имат огромни проблеми в защита и футболисти като Ето'о, Милито, Снайдер, Майкон, Куарешма, Пандев, Балотели са винаги в състояние да влушът настроението по трибуните тежък мач с много борба по терена ни учаква и без ясно изявен фаворит и все пак Челси ще атакува, Интер ще се брани през около 80% от мача да видим дали бързия и атрактивен Англииски футбол или катеначото спечелило толкова много отличия за Италия като цяло, ще победи... Форца Интер, Форца Рагаци!!!