Хъл Сити остана без мениджър

13:34
Хъл Сити остана без мениджър
Днес Фил Браун e бил уволнен от ръководството на Хъл Сити. Бъдещето на мениджъра на "КС Стейдиъм" бе обект на много спекулации и явно ръководството на клуба е решило, че е дошло времето да се разделят със специалиста.

Хъл се борят за оставане във Висшата лига и са на предпоследно място в класирането, на три точки от спасителната зона. След решението на тима да освободи мениджъра, сега ръководството иска да назначи нов човек, който да помогне на тима да си осигури оставането в елита на Англия.

Браун пое Хъл през 2007 година и ги класира за Висшата лига още през първия си сезон в клуба. След невероятен старт на шампионата през миналата година, "тигрите" успяха да се спасят от изпадане едва в последния ден на сезона. През този сезон, Хъл отново е кандидат за Чемпиъншип и прекара по-голямата част от кампанията точно в зоната на изпадащите.

Скандалът от миналата седмица между Джими Булард и Ник Бармби внесе допълнително напрежение в тима и шефовете на тима решиха да заложат на нов мениджър за последните девет мача от програмата на Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
15.03.2010 15:55

Значи със сигурност Хъл изпада. Жалко, бяха ми сипматичен отбор *smile* .

hanns20223
15.03.2010 15:49

Не мисля че трябваше да уволняват Фил. Дано поне назначат някоя позната фигура като Алън Кърбишли или Марк Хюз. Hull Till I Die.