Сър Алекс: Арсенал е основният ни опонент за титлата!

13:30
Сър Алекс: Арсенал е основният ни опонент за титлата!
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че според него Арсенал е най-големият претендент на "червените дяволи" за титлата във Висшата лига. Шотландският специалист обяви, че вече зависи само от неговите футболисти дали ще успеят да защитят трофея си от миналата година.

Фърги е на мнение, че Юнайтед има предимство пред Челси, тъй като двата тима ще се изправят един срещу друг на "Олд Трафорд" на 3 април в директен сблъсък за първото място. Затова и основните страхове на сър Алекс са свързани с Арсенал.

"В момента всеки мач е важен за нас. Това изглежда, че е едно от най-оспорваните първенства. Върнахме се на лидерската позиция, но Челси е с мач по-малко. Битката с Арсенал също ще е много сериозна, имам чувството, че те ще са най-голямото ни предизвикателство. В определен смисъл титлата вече е в ръцете ни, тъй като Челси трябва да идват на "Олд Трафорд" и очевидно това ще е масивен мач. Аз лично обаче, се притеснявам от Арсенал, ако ключовите им играчи останат здрави до края на сезона", споделя Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
15.03.2010 18:30

Аз лично обаче, се притеснявам от Арсенал, ако ключовите им играчи останат здрави до края на сезона", споделя Фъргюсън.<---добре казано
*sad*

ShefkaTa
15.03.2010 16:16

Отново малумни изказвания, но препочитам да не коментирам. Саф е прав донякъде, аз не отписвам Челси, но ако не сгрешим никъде и ги бием, нормално е да сме пред тях, колкото до Арсенал всичко зависи от нас наистина, ако не изгубим точка до края Арсенал квото и да правят няма как, но ще е много трудно, който и да е от 3те отбора да си вземе всичките мачове имайки предвид, че има и шампионска лига, а Челси играят и в ФА къп, да не говорим, че и Чех го няма

Punisher_111
15.03.2010 15:37

Kвото и да става има само едни шампиони. Go Go Gunners *thumb_up*

sasedq
15.03.2010 15:03

chelsea28 повече от ясно е че юнайтед няма да падне от челси ...

chelsea28
15.03.2010 13:43

С нетърпение ще чакам 3 април! Какво ли ще си измисли САФ ако Юнайтед паднат от Челси *lol* ?