Грант подкрепи Дейвид Джеймс за световното

12:54
Грант подкрепи Дейвид Джеймс за световното
Мениджърът на Портсмут Аврам Грант вярва в шансовете на своя вратар Дейвид Джеймс да се пребори за титулярно място в състава на Англия за предстоящото Световно първенство.

"Имам чувството, че когато започне първенството, той ще е първият избор на Капело за вратарския пост. Дейвид има огромен опит, играе със страст и разбира играта. Когато имаш тези предимства е добре да ги използваш. За мен той е номер едно, но аз не съм треньор на Англия. Въпреки това има време нещата да се променят. Аз си мисля, че ще се променят. Не смятам, че ситуацията, в която изпадна клуба, би попречила с нещо на Дейвид да спечели титулярното място. Не мисля, че когато решава кой ще е титулярният вратар на Англия, в главата на Капело ще бъде това кой отбор е изпаднал в администрация", каза Грант.

Помпи може и да победиха Ливърпул през декември, но сега положението им сериозно се влоши. Като прибавим и това, че те не са побеждавали "червените" на "Анфийлд" от 1951 г., срещата изглежда много тежка за изпадналия в администрация тим. Добрата новина за Портсмут е завръщането на защитникът Рикардо Роча след два мача наказание. Аарън Мокоена също е на линия, след контузията, която получи в коляното.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
15.03.2010 16:05

Джеймс на вратата на националния, да не дава господ, Харт според мен е най-добрия избор за момента