Ван Нистелрой: Писна ми от Кристиано и Бекъм

11:16
Ван Нистелрой: Писна ми от Кристиано и Бекъм
Холандският нападател на Хамбургер Рууд ван Нистелрой даде интервю за германското издание "Билд ам Зонтаг", поместено в "7 дни спорт". В него бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид говори за преминаването си в тима на Хамбургер, както и за престоя си на "Сантяго Бернабеу".

- Ще направите ли Байерн шампион заедно със сънародниците ви Робен, Ван Бомел и Ван Гаал?


- Да, мисля, че те ще са първи. Нашата цел е третото място.

- Мълчите защо решихте да дойдете в Хамбургер. Кога ще кажете най-после?

- Ако бях вкарал 15 гола за Реал, нямаше да седя днес тук. Тогава нямаше да искам да си ходя, а те нямаше да ме пуснат. Но в Хамбургер се чувствам перфектно.

- Бяхте в Манчестър Юн и Реал. Защо Хамбургер?

- За 9 години ми писна от медийния шум около играчи като Кристиано Роналдо и Бекъм. На летището или в хотела идваха хиляди. Сега ми е по-приятно и спокойно. Пътуваме с редовната линия към Щутгарт, това ми харесва. Не съм почнал в голям клуб като Реал, а във втора лига в Холандия. Въпреки това днес играя добре и се надявам да отида на световното.

- Защо холандците доминират в Бундеслигата?

- Спрете. А как играят Гомес, Клозе, Кислинг, Курани? Вие немците все сте много скромни.

- Ние сме скромни?

- Да, три пъти сте световни шампиони, имате супер играчи, но винаги говорите колко добри са другите. Всички се чудите защо дойдох в Хамбургер. Защо? Бундеслигата е супер, тук всеки може да бие всеки. Миналата седмица за малко да загубим от Херта (биха 1:0), а те са последни.

- И за финал. Стана ясно, че обичате пица с шоколад. Колко гадно е това?

- Стига вече! Пица с шоколад? Това не е пица с три килограма шоколад отгоре. Идва от Испания и по-скоро е десерт. Наистина ли мислехте, че ям пица с шоколад? Глупости.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари