Гонзо: В момента ни липсва лидер

10:48
Гонзо: В момента ни липсва лидер
Спортният-техническият директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви след тежката загуба от Литекс, че проблемът на "сините" е липсата на лидер, който да поведе отбора.

"Това, което ни липсва в момента е лидер, който да поведе отбора към победи. Това е работа на опитните футболисти, затова те са в отбора", заяви Гонзо.

Той добави, че "оранжевите" не са изненадали с нищо тактически възпитаниците му.

"Не мога да си обясня защо играхме така. Освен това и малшансът изигра своята роля. Литекс не играха лошо, но вкараха два гола без никакви проблеми. Не мисля, че вината е само на защитата. Целият отбор има вина, все пак да дадеш възможност да бият два пъти от 30 метра, нормално е за това да се търси вина и в халфовете", коментира още Иванов.

Гонзо се надява Левски да остане в борбата за титлата.

"Предстои ни тежка серия, надявам се със себераздаване да покажем по-добри резултати. За мен Левски в момента няма лидер, който да поведе отбора и това е най-големият проблем. Не съм обмислял да се връщам на терена. До тук в Левски винаги е имало човек, който да е водеща фигура. Към днешна дата Левски има добри футболисти, но само толкова", добави Иванов.

Спортният-директор на "сините" добави, че съдията не е повлиял на резултата, въпреки, че според синия ръководител Кишишев също е трябвало да получи втори жълт картон. Гонзо не допусна предположения, че може да си тръгне от Левски след погромната загуба. На въпрос дали, след като преспи би се отказал от тима, той заяви, че няма такава възможност.

"Боли ме, тежко ми е, нормално е след такава загуба на човек да му се прииска да захвърли всичко и да се откаже, нормално е да се чувстваме зле, когато губим толкова сериозно. Аз обаче не се отказвам толкова лесно. Какво ми е мнението за играта на всеки един футболист ще кажа на разбора утре. Сега няма какво да коментирам", заяви Гонзо.

Иванов уточни, че е преминал към схема с двама централни наоадатели, едва когато тима на Левски трябвало да атакува, за да се опита да обърне резултата от 2:0 за Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация