Берба предпочита паса пред гола

08:41
Берба предпочита паса пред гола
Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели след победата над Фулъм с 3:0, че се чувства по-доволен, когато асистира на съотборниците си.

Голмайсторът смята някой свои пасове за по-стойностни от попаденията, които вкарва. Вече доста време специалисти и фенове си задават един и същ въпрос: Какво всъщност иска сър Алекс от Берба? Да подава или да бележи?

"Доволен съм от играта си. Това ми е работата – да подавам и да вкарвам, но ако печелим, няма значение дали аз бележа голове или някой друг. Така например предпочитам асистенцията си за гола на Рууни пред попадението, което вкарах за 3:0", сподели Берба.

"Мисля, че Рууни може да вкара над 40 гола. Има още доста мачове до края на сезона, така, че му желая късмет, а и ние ще му помогнем да премине тази граница. Мисля, че Рууни е най-добрият в света в момента. Както много пъти съм му казвал, важното е да е здрав и може да постигне всичко", добави още българският нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
15.03.2010 18:22

Той е нападател,не халф *sick* Крайно време е да почва да играе като в Тотнъм и Байер *thumb_down*

ShefkaTa
15.03.2010 16:35

Еми браво на него, техниката му е безспорна, както и паса, обаче не го харесвам по 1 причина, не че не вкарва малко, а че като му подадат топката пред вратата прави мн пропуски, това трябва да изчисти и смятам, че критиките ще спрат, както и ще почне да бележи мн, прави страхотни отигравания, а когаот му дадат топката в чиста позиция в повечето случай се дъни и не мога да разбера защо се получава така

tamate_unufreev
15.03.2010 14:26

Браво Мите . Има хора в БГ които изцяло те подкрепят Виж им сметката на Всички които те плюят .. Успех занапред *beer*

dias
15.03.2010 12:27

Не забравяй, че има и най-много асистенции

Anaxagoras
15.03.2010 10:21

нека да го предпочита но да не забравя че първото нещо по което се оценява приноса му е броя на вкараните голове

mement0o
15.03.2010 09:11

Не е нужно да казва че предпочита паса. Който разбира от футбол сам го вижда това.