Сити се добра до точка в допълнителното време срещу \"черните котки\"

20:04
Сити се добра до точка в допълнителното време срещу \"черните котки\"
Отборите на Съндърланд и Манчестър Сити изиграха много зрелищен двубой на "Стейдиъм ъф лайт" и завършиха при резултат 1:1. Домакините излязоха напред в резултата в гол на Кенуайн Джоунс, а "гражданите" изравниха с попадение в добавеното време на Адам Джонсън.

"Черните котки" започнаха доста по-добре срещата и след центриране на Стед Малбранк в 9-а минута Кенуайн Джоунс се извиси над защитата на гостите и с глава откри резултата. "Гражданите" се опитаха веднага да върнат попадението, но великолепни намеси на Крейг Гордън запазиха вратата на домакините.

През втората част натискът на гостите се усили, а великолепните намеси на Крейг Гордън след удари на Карлос Тевес, Крейг Белъми и Роке Санта Круз почти отчаяха "гражданите". Все пак масирания натиск на Сити даде резултат в добавеното време на срещата, когато Адам Джонсън с много технично изпълнение подели точките в мача.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFCk0mAr_8_9_14
15.03.2010 07:26

Зрелищен мач! Вратарят на Съндърланд обаче колко удари спаси, хвана и изби не е истина! Жалко за последния гол, иначе щях да се пръсна от кеф! *beer*