Робен: Играхме слабо, хубавото е, че победихме

19:36
Робен: Играхме слабо, хубавото е, че победихме
Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен призна, че неговият отбор е играл много слабо в домакинския си мач с Фрайбург, преди холандецът да отбележи два гола през второто полувреме и да обърне мача до 2:1 в полза на баварците.

26-годишният играч отбеляза от пряк свободен удар и дузпа, за да помогне на Бахерн Мюнхен да си върне първото място в класирането, след като Шалке временно бяха изместили мюнхенския гранд от върха. Откакто се присъедини към Байерн от Реал Мадрид в началото на сезона, Робен на няколко пъти вече спасява от провал баварците.

Холандецът вкара решаващия гол за Байерн срещу Фиорентина в Шампионската лига през миналата седмица, който помогна на лидера в Бундеслигата да се класира за следващата фаза на турнира въпреки загубата с 2:3. Головете на Робен срещу Фрайбург пък дадоха преднина от две точки на Байерн пред Шалке на върха в класирането в Германия. Въпреки това Робен призна, че неговият отбор е играл слабо.

"Играхме много посредствено през първото полувреме и рядко създавахме шансове. Фрайбург се защитаваше с всичките си играчи и бе трудно да намерим свободни пространства. Фактът, че успяха и да поведат още повече утежни положението ни", каза Робен, който водеше атаката на Байерн в отсъствието на звездата Франк Рибери.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
14.03.2010 19:43

а сега де на кого да вярвам-тука четох коментари че Байерн са ги смачкали а Робен друго разправя