Бенитес: Не коментирам!

14:48
Бенитес: Не коментирам!
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес не даде яснота дали следващия сезон ще продължи да е начело на Ливърпул.

Тежки времена настанаха за испанеца този сезон, след като отборът му отпадна още в групите на Шампионската лига, а също така бе елиминиран и от двете домашни купи в Англия. След тези резултати евентуалната му смяна бе широко обсъждана и множество спекулации се появиха относно бъдещето на специалиста.

Освен това Ливърпул загуби с 0:1 от Лил в Лига Европа и трябва да навакса дефицита във втория мач на "Анфийлд", ако иска да продължи в следващия кръг. Попитан дали неговия тим ще успее да финишира в Топ 4 и да се класира за Шампионската лига през следващия сезон, Бенитес отговори:

"Мисля, че сега е моментът да ви гарантирам, че ще играем силно. Сигурен съм, че ще преследваме победата срещу Портсмут, а след това и в реванша срещу Лил".

Треньорът обаче отказа да коментира бъдещето си на "Анфийлд". Напоследък Бенитес е свързван с треньорското място в Ювентус, а също така и в Реал, особено след крахът на мадридчани в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bat_Vane
15.03.2010 08:35

Не е баш така въпроса с играчите ! Чаби Алонсо си тръгна , а той беше един от най - здравите стълбове в отбора . И изобщо според мен и играчите не са във върхова форма както бяха миналия сезон.Но и Рафаел според се изчерпа от към идеи , а това не трябва да става и май наистина му е време да си ходи . Дано отбора тръгне нагоре и да почва да печели само победи , а след тях и трофей в Англия и Европа .Само Ливърпул !

LFCk0mAr_8_9_14
15.03.2010 07:12

mitaka88_bg Като не следиш отбора, не се изказвай неподготвен! Миналия сезон със същите играчи завърши в топ4 и бяхме съперник Н1 на Юнайтед! *erm* Време му е на Рафа да "отплава" от Анфийлд. Същите изказвания прави, както преди. След като отпаднахме от ШЛ, пак от сега нататък, ще се стегнем, ще бием и т.н. Само глупости и едно и също слушам. Все гарантира, че ще бием. *thumb_down*

mitaka88_bg
14.03.2010 21:44

С извинения,ама треньора какво е виновен че в отбора му няма свестни играчи.Със същите и другия треньор ще се мъчи.Нищо чудно Торес да преосмисли бъдещето си!

ShefkaTa
14.03.2010 18:54

По добре да мълчи, видя се като се хвърли с големите изказвания след като продължиха в Лига Европа и се видя кво стана срещу Лил и в Англия, да става да се маха най-накрая

sashomen
14.03.2010 18:13

Пълен ташак сме, нека да вземат Мауринио и да ги мачкаме!

onzzy
14.03.2010 17:43

по добре да не говори че като каже как започват да играят добре и се сриват следващите 1-2мача