Ловчанлии с подкрепа от села и паланки

13:51
Ловчанлии с подкрепа от села и паланки
Левски излиза за задължителна победа в днешния мач с Литекс. Ако я постигнат, сините ще скъсят дистанцията с лидера и ще се върнат в борбата за титлата, съобщава "7 дни спорт". Вчера футболистите на Георги Иванов направиха една тренировка сутринта, след което заминаха за лагер в Севлиево.

Литекс е на режим от два дни за дербито с Левски. Вчера тимът проведе едно занимание в Ловеч, след което отново се качи с клубния автобус на базата си в ловното стопанство Бялка. В състава на Ангел Червенков всички са здрави и наставникът ще обяви днес титулярния състав. Самият Червенков намекна за евентуални промени в състава, но какви ще са те, все още не се знае. Феновете на оранжевите пък се готвят за сериозна подкрепа за мача с Левски.

От околните градове пристигат няколко автобуса с фенове, които ще дерат гърла за оранжевите. Близо 150-200 фенове на Литекс ще пътуват организирано или с колите си от столицата. Очакват се привърженици на оранжевите от Русе, Пловдив, Шумен и Варна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toki_
14.03.2010 15:53

Така е прави сте един отбор от "село" , "без фенове" всяка година ви прави проблеми как да не ги мразите ...

vladimir_vn
14.03.2010 14:43

Русе , Пловидв , Шумен , Варна - освен пребиваващи там ловчанлийски студенти не мисля , че други хора биха били път до Ловеч за да подкрепят Литекс ...

cikata1
14.03.2010 14:02

съгласен съм с теб наи големите боклуци са тия от Лове4 големите игра4и само газар4ета там пф

Kalinho
14.03.2010 13:59

Селските отбори си остават такива *smile*