Рууни: Никога няма да напусна \"Олд Трафорд\"

11:42
Рууни: Никога няма да напусна \"Олд Трафорд\"
Нападателят на английския шампион Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че никога не би се изкушил да напусне "червените дяволи". Той каза, че се чувства щастлив в клуба и желанието му е да завърши кариерата си на "Театъра на мечтите". В действителност, за разлика от Кристиано Роналдо, ръководството на Юнайтед никога не се е притеснявало за евентуалното напускане на Рууни, който винаги е показвал безрезервната си отдаденост на отбора.

"Обичам Англия и обичам да бъда близо до семейството си. Ако съм честен, то дори не бих искал да живея и в Лондон, там не се чувствам комфортно", каза нападателят на европейските клубни шампиони.

"Желанието ми е да остана в Манчестър Юнайтед до края на кариерата си. Феновете на "Олд Трафорд" оценяват играчите, които дават всичко за отбора си, а за мен това е всичко, което искам да правя", призна от сърце Уейн Рууни пред медиите на Острова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PunX_n0t_DeaD
25.11.2008 21:25

Истински футболист,верен на своя клуб завинаги,затова е и най-обичания от феновете,дори да не му е ден дава всичко от себе си само и само да помогне с каквото може на своя отбор (Това са качества на велик лидер ,напомня ми на Кийно в този аспект)

cmexypahko
24.11.2008 19:27

Rooney,след някоя година мисля,че ще вземе най-престижното футболно отличие-Златната топка

sashaserg
26.10.2008 19:52

Е зарад туй от англичаните най-увъжавам него и Лампи

Kantona
26.10.2008 18:05

Браво Rooney!Много умно момче!Знае, че така, ще бъде запомнен като велик играч в един невероятен отбор с традиции.А не да си сменя отбора за повече пари и т.н.
Glory,Glory Man. United!