Торес: Смятам да обмисля бъдещето си, ако не вземем нови играчи

22:51
Торес: Смятам да обмисля бъдещето си, ако не вземем нови играчи
Имаме нужда от класни играчи, които да ни накарат да се борим за титулярните си места, смята нападателят на Ливърпул Фернандо Торес.

Ако това не стане, испанският национал прогнозира, че и през следващия сезон "мърсисайдци" ще се боят най-много за Топ 4 в Англия.

"Аз наистина смятам, че ние ще завършим сезона като четвърти, но класирането за Шампионската лига не е толкова важно. Наистина най-важното нещо е клубът да положи усилия и да доведе важни играчи, които да вдигнат качеството на тима. Ние имаме нужда от петима играчи от световна класа, които да на ни накарат да се борим за титулярните си места на терена. Без подкрепление през следващия сезон, ние отново ще се борим само за четвъртото място. Искам през следващата година да спечеля титлата в Англия, да спечеля Шампионската лига или Лига Европа, но за това трябва да купим нови играчи", каза Хлапето.

Ел Ниньо намекна, че ако собствениците на клуба не подсилят тима, ще се замисли за бъдещето си в отбора.

"Има толкова много обстоятелства и толкова много неща, които трябва да се вземат под внимание, но е рано да се говори все още. Аз имам тази и още три години от моя договор. Напуснах моя дом и е ясно, че дължа много на Ливърпул, щастлив съм тук. Феновете гледат на мен като на един от тях, но аз смятам да обмисля своето бъдеще, въпреки че се надявам то да е свързано със сегашния ми тим", допълни още Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
15.03.2010 01:33

не мога да разбера някой фенове на Ливърпулл само Манчестър ли играе във висшата лига та се те са им в устата, завиждат ли за нещо, бихте ни 2 пъти и вече полетяха в небесата, то не става само с 3 победи и титли трябват, ще видим тая седмица дали ще продължавате да се радвате и да дрънкате само за тва, че сте ни били, ако тва ви е единствената утеха ок *wink* Ливърпуул са ми страшно симпатичен отбор, но Торес си е напълно прав в изказването, освен тва и кво като му е добре там те нека скапаните им собственици ги вкарват още под земята пък той да си стой там, млад е и има нужда от отбор който ще го накара да даде вс от себе си

gerrard9000
14.03.2010 09:01

торес ще остане колкото на феновете на юнайтед да им се иска да напусне защото колкото и да не играем добре все ги бием.за джерард пък той никога няма да напусне.това у отбора в който е бил от 1998 година и не смятам че ще загърби любимия си отбор заради някакви богаташи

ceco26
14.03.2010 01:21

Аз съм съгласен и с представеното в статията му изявление, защото тоя сезон са...леко казано мърди и не си личи дали се стараят достатъчно. Ето, че освен контузиите, не Рафа, а тъпите американски собственици са виновни. *sick* Намразих ги тия гадни янки. *angry* *angry*

el_n1n0
14.03.2010 00:30

аз пък друго чух... нещо от рода на:
Испанският нападател Фернандо Торес заяви, че неговото бъдеще е свързано с Ливърпул и няма намерение да напуска отбора.

„Аз напуснах родния си дом, за да дойда да играя в Ливърпул и нямам никакво намерение да напускам”, сподели Хлапето.

„Чувствам се щастлив тук, защото това е отборът на сърцето ми. Знам, че от нас се изисква много повече и правим слаб сезон, но има и такива моменти в живота”, добави Фернандо.

„Парите на Манчестър Сити и Челси не могат да ме изкушат. Мога да напусна Ливърпул, ако някой от шефовете или мениджъра ми кажат, че съм ненужен. Феновете са невероятни и ни дават повече сила. Аз смятам, че ние ще успеем да излезем от тази криза. Рафаел Бенитес се нуждае от още доверие, защото той показа, че може да направи един много силен отбор, какъвто бяхме през миналия сезон”, каза още Торес.