Ходжсън към отбора: Забравете умората, искам да играете здраво срещу Юнайтед

21:01
Ходжсън към отбора: Забравете умората, искам да играете здраво срещу Юнайтед
Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън помоли своите играчи да забравят умората и да дадат всичко от себе си, за да се представят добре на "Олд Трафорд", въпреки трудната програма на отбора до края на сезона.

Добрите игри на тима в Лига Европа и ФА Къп без съмнение вдъхнаха увереност на състава, но липсата на дълбочина в състава на Рой Ходжсън сериозно измори играчите. Кризата с контузии през февруари повлия на надеждите на отбора да се класира за Европа и следващия сезон, а освен това от тима все още отсъстват ключови играчи като Анди Джонсън и Джон Пантсил, който е аут до края на сезона с контузия в коляното. Мачът на Фулъм на "Олд Трафорд ще бъде първият от петте двубоя, които отборът ще трябва да изиграе в рамките само на 13 дни, но Ходжсън не смята да се предава.

"Това е подходящ случай да тестваме издръжливостта на отбора, като също така е важно да дадем най-доброто от себе си в мачовете до края въпреки умората. Трябва да постигнем най-добрия възможен резултат в срещите, които ни предстоят, защото нямаме друг шанс и съм сигурен, че играчите ще разберат какво се иска от тях", каза спецът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация