Венгер: Очаквайте много от Никлас, той вече е друг играч

22:16
Венгер: Очаквайте много от Никлас, той вече е друг играч
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е на мнение, че героят, който отбеляза хеттрик срещу Порто - Никлас Бендтер, се е превърнал в "различен играч" само за месец.

Датчанинът излезе тотално променен в мача срещу Порто, отбелязвайки първия си хеттрик за Арсенал, след като дни преди това беше направил поредица от шокиращи пропуски в мача срещу Бърнли. Венгер отбеляза, че през последните седмици вижда промени в играта на 22-годишния футболист.

"Ако видите Никлас преди месец и сега ще забележите, че той е различен играч. Преди няколко седмици той изглеждаше извън форма, бягаше трудно, с натежали крака. Всичко това се промени след няколко мача", каза французинът.

Датският национал се завърна в тима в края на януари след като пропусна три месеца заради контузия и мениджърът му се надява той да се регистрира на поредица от добри мачове.

"Това, което е важно за него е да се опази от контузии. Той е играч от най-висока класа и има нужда от мачове. Бендтнер не знае дали ще играе постоянно, но знае, че ще получи своя шанс. Докато се представя така добре има добри изгледи да продължи да играе. Със сигурност има качествата, които са му нужни в тим като нашия", добави спецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
15.03.2010 01:13

Еми след 3 месеца отсъствие е нормално да не е във форма и да има нужда от климатизация, ако мога така да се изразя, той винаги си е бил класен просто му трябваше време да влезе в ритъм след контузията, успех му пожелавам, защото играе добър футбол, е нека сега всички го плюят

Dente00
14.03.2010 02:00

За месец няма как да се промени и да стане "различен играч" същия си е като преди просто настроението е друго *thumb_up*

Xmeno
13.03.2010 23:13

"Ако искате да се промените,ако искате ново начало - тимът на Арсенал ще ви помогне ! " *lol* Браво на Бендтнер ,показа че има характер и може да играе класен футбол *beer*