Боримиров отвърна на \"Батковите\" нападки

10:04
Боримиров отвърна на \"Батковите\" нападки
Бившият футболист на Левски Даниел Боримиров остана шокиран от твърденията на Тодор Батков, че е използвал властта си на "Герена", за да взима двойни премии и бонуси.

"Нека Батков излезе, сложи ръка на червеното си сърце и се закълне пред всички в трите си деца, че съм си определял двойни премии и бонуси. Очаквах всичко от него, но чак толкова...", беше първият коментар на Даниел Боримиров пред "Меридиан мач".

Любимецът на "синята" агитка призова Тодор Батков да извади на бял свят всички документи, които показват какви премии е взимал.

"Моето минало е чисто, не е като това на Батков, който се е разписвал под документа за смяна на името на Левски и превръщането на клуба във Витоша. Направил го е като комсомолски секретар. Явно е, че доносите, които е писал, не са били случайни епизоди от неговия живот. Като цяло съм зачеркнал Батков от живота си, прилагайки народната мъдрост: убий глупака с мълчание. Трудно ми е обаче да спазя това правило, когато разбирам, че той за пореден път е манипулирал феновете. Лъжите му нямат край, а от тях освен мен са се опарили личности като Станимир Стоилов, Наско Сираков и Красимир Балъков. Батков опетни и съсипа Левски, а сега се опитва да се оправдава с всички около него", добави Боримиров.

"Синята" легенда засегна и факта, че Тодор Батков постоянно ходи със солидна охрана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_00
13.03.2010 10:52

батков е виновен за сичко ..... боримиров няма никфа вина