Челси остана без вратар преди сблъсъка с \"чуковете\"

21:17
Челси остана без вратар преди сблъсъка с \"чуковете\"
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри, че Енрике Иларио се присъединява към Петер Чех в лазарета на "сините" от Лондон.

Чех не е играл откакто получи разтежение в прасеца по време на първия мач с Интер от Шампионската лига, а Иларио се контузи в неделя в мача със Сток Сити.

Анчелоти пък ще трябва да избира от някои между неопитните Рос Търнбул или Рис Тейлър още за съботното домакинство на Уест Хям.

25-годишният Търнул има само два мача с Челси, след като премина в тима от Мидълзбро със свободен трансфер миналата година. Италианският мениджър заяви: "Ние имаме сериозен проблем с вратарите. Не знаем дали Чех или Иларио ще могат да играят във вторник. Искам в събота да излезем с най-доброто, защото мача е важен. Не мислим за мача с Интер. Иларио обаче няма да може да играе, така че на вратата ще бъде Търнбул. Чех прави физиотерапия. Той не тренира на терена, така че трудно ще се оправи за вторник. Иларио има проблем след мача със Сток и не тренира тази седмица. Мускул в слабините му създава проблеми. На пейката ще бъде Рис Тейлър, нашия млад страж от резервите. Аз обаче не съм притеснен. Представянето на Челси не зависи от вратаря ни. Не искам да кажа, че можем да играем без такъв, защото все пак това е важен пост, но аз имам вяра в Търнбул. Той не игра много този сезон, но работи доста и се разви неимоверно. Нямам проблем да започна с него срещу Интер".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
13.03.2010 09:06

Lollipopp Юнайтед , Арсенал и Ливърпул цял сезон страдаха от контузии а сега е време и Челси да усети малко тръпката.Самоче заради единия вратар ако се оплаквате *lol*

mrkamenica
13.03.2010 01:46

Според мен Рос ще се справи отлично с поставената му задача, защото трябва да се докаже и мисля че точно това е момента

Lollipopp
13.03.2010 01:18

все едно някой прокълна този отбор който започна да мачка наред *thumb_up*

krisoBG
12.03.2010 23:01

супер Рос е време да получи шанс *smile*