\"Карлос Тевес е искрата в Сити\"

17:44
\"Карлос Тевес е искрата в Сити\"
Найджъл Де Йонг сподели, че формата на Манчестър Сити не е спаднала, а просто се е усетила липсата на Карлос Тевес. Де Йонг смята, че голямата разлика между Челси и неговия тим при победата на "гражданите" с 4:2 е била завръщането на Карлос Тевес.

Аржентинецът пропусна загубата от Сток Сити за ФА къп и нулевото реми с Ливърпул, за да бъде близко до приятелката си, която роди дъщеричката им по-рано от предвиденото.

"Понякога ти трябва някаква искра в играта, за да заиграеш още по-добре и аз съм радостен, че завръщането на Карлос ни я даде. Ако видите резултатите от последните мачове, ще разберете че Карлос е искрата, от която имаме нужда в отбора. С неговите умения и класа той ни дава предимство в трудните мачове. Имаме много класни играчи, но понякога той наистина придава допълнителна увереност на тима", каза холандският национал.

Тевес обаче не оказва благоприятно влияние само на терена. "Извън терена той е просто един от играчите - не се смята за суперзвезда изобщо. Обича футбола и има този южноамерикански темперамент, който всички харесват. Аз също се идентифицирам с тази страна на Карлос, защото и аз се смятам за боец на терена, така че обожавам, когато той играе в нашите редици", допълни полузащитникът на Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация