Борисов: Ще преразгледаме договора на Андоне през лятото

15:20
Борисов: Ще преразгледаме договора на Андоне през лятото
Върнат седмица назад с въпрос защо си е тръгнал четвърт час преди края на двубоя Берое – ЦСКА (0:0), босът на ЦСКА Димитър Борисов заяви пред Гонг, че просто е опитал да избегне трафика в Стара Загора.

"Просто не бях на трибуните на стадиона за последните минути. Опитах да тръгна по-рано да избегна задръстванията. Ако трябва обаче честно и сериозно да говорим – бях разочарован. Вярно и терена не бе много добър и попречи за добро ниво на мача. А и някои от футболистите на ЦСКА нямаха необходимото желание за игра. Но след случилото се на другия ден и загубата на Литекс, след която скъсихме дистанцията с една точка се видя, че в момента у нас всеки може да победи всеки. И това пролича още в началото на пролетния дял на шампионата. Всичко ще се реши не по-рано от десетия пролетен кръг", заяви Борисов.

Шефът на "червените" уточни, че е разговарял с румънеца Йоан Андоне за емоционалното му изказване на пресконференцията след мача в Стара Загора. „Всичко е наред. Договорът ни с Андоне е за година и половина, но да, вярно е, че на всеки шест месеца ще има преразглеждане. Ние не сме поставили пред него цел 100% шампионска титла, но това не означава, че няма да гоним подобна цел. Във тази връзка нищо кой знае колко важно не предстои в този кръг, нищо че играят един срещу друг Литекс и Левски. Нас ни интересува мачът със Спортист Своге. Този мач е важен, колкото другите. ЦСКА е длъжен да взима всичките си мачове”, каза още Димитър Борисов.

Той отказа да говори конкретно за проблема с базите, като заяви, че в момента клуба се издължава на спортното министерство и едва след като се издължи докрай може да се премине на следващ етап от преговорите. „Няма как да играем домакинските си мачове на националния стадион, тъй като от там ни поискаха наем от 30000 лева без ДДС. Ако се наложи ще преговаряме за смъкване на този наем, но на този етап това не се налага. Мисля, че до края на шампионата ще играем на нашия стадион.

Димитър Борисов не пожела да коментира думите на собственика на Левски Тодор Батков преди два дни визиращи ръководството на "армейците".

Босът подчерта, че шефовете на ЦСКА ще следват докрай ценовата политика за домакинските мачове и няма да правят отстъпки в тази насока. "Не е нормално едно кино да струва повече от един футболен мач", отсече Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари