От Манчестър Юнайтед обявиха тотална забрана върху кампанията \"Анти-Глейзър\"

14:12
От Манчестър Юнайтед обявиха тотална забрана върху кампанията \"Анти-Глейзър\"
Ръководството на Манчестър Юнайтед обяви тотална забрана върху кампанията на феновете "Анти-Глейзър", съобщава "Гардиън".

Както е известно, голяма част от привържениците на "червените дяволи" се обявиха против собствениците на клуба семейство Глейзър и почти във всеки мач на "Олд Трафорд" има няколко хиляди души със зелено-жълти шалчета и транспаранти, символизиращи антипатията на феновете към американците.

От вчера на играчите на Юнайтед официално е забранено да отговарят на всякакви въпроси, свързани с протестите на привържениците.

Заедно с това, журналистите от клубното радио и телевизия са получили забрана да говорят и да отправят каквито и да е призиви към хората, които са част от кампанията Анти-Глейзър.

Напомняме ви, че наскоро привърженик на Юнайтед беше изгонен от студиото на шоу в "МЮТВ", защото е носил жълто-зелен шал и е отказал да го свали.

Също така стюарт, работил 19 години в клуба е бил уволнен, защото е върнал отнет банер с анти-Глейзър послания на фенове на клуба.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ATSATA
12.03.2010 15:01

Сега още повече хора ще почнат да протестират заради тия забрани и глупости..

BoBi_Levskara
12.03.2010 14:54

Неможеш да кажеш на хората против какво да протестират.Феновете ще са си против Глейзър въпреки всичко.Както и ние сме против Батков.