Венгер: Оставете ме на мира, няма да поемам Реал

12:35
Венгер: Оставете ме на мира, няма да поемам Реал
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отрече подновените слухове, че ще поеме Реал Мадрид.

Провалът на" Белия балет" в Шампионската лига, който бе шести пореден за клуба, увеличи многократно напрежението върху Мануел Пелегрини. Временният лидер в Примера Дивисион беше отстранен от Лион в сряда, след като не успя да победи френския гранд, завършвайки 1:1.

Реал Мадрид се опита да привлече Венгер още миналото лято, преди да назначи Пелегрини, но мениджърът на "артилеристите" продължава да отрича, че ще е новият наставник на Реал.

"Оставете ме на мира. Смятам да остана в Арсенал до края на сегашния ми контракт, който изтича през 2011. Няма никакъв начин той да бъде прекратен. За мен това е възможно най-лошият момент да се подновят тези слухове. Сега се опитвам да се концентрирам върху мача срещу Хъл Сити в събота. Те може и да не са толкова славни като Реал Мадрид, но в момента играят много по-важна роля в живота ми. Това показа, че 240 милиона евро не купуват задължително Шампионската лига, и че в Европа гаранции за успех никога няма. В последните пет години бяхме на финал, полуфинал и два четвъртфинала. Не оценявам това като кой знае какво постижение, но постоянството не е лесно за постигане", каза Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
12.03.2010 16:36

Ами Реал освен Капело не се сещам скоро да са имали добър тренер *wink*

onzzy
12.03.2010 13:42

Ами докато Перес е президент трудно ще се навие който и да е свестен треньор

nasran_chorbar
12.03.2010 12:58

15 години в Арсенал, съвсем разбираемо е, че не иска да е в Реал Мадрид(като имаме пред вид какво е отношението на Реал към треньорите). Не съм фен на Арсенал, но Арсен Венгер е уникален треньор, нека продъжи да ни радва в Арсенал.