Бен Арфа сигурен в продължаването на Марсилия в Лига Европа

13:03
Бен Арфа сигурен в продължаването на Марсилия в Лига Европа
Голмайсторът на Олимпик Марсилия Хатем Бен Арфа заяви, че е почувствал равенството срещу Бенфика почти като победа след изравнителния си гол в последната минута на мача.

Въпреки добрата игра на Марсилия срещу Бенфика в крепостта на португалците в Лисабон, френският гранд изглеждаше обречен да загуби първия мач, след като Макси Перейра се възползва от грешка на вратаря Стив Манданда и отбеляза гол 14 минути преди края на мача. Играчите на Дидие Дешан обаче отказаха да се предадат и след пробив на Боннарт отдясно и перфектно центриране към Бен Арфа резултата бе изравнен.

"Няма никакво съмнения, че голът на чужд терен променя всичко. 1:0 и 1:1 са два съвсем различни резултата и това значи, че ще подходим към втория мач по съвсем различен начин. Да изравним беше много добре за нас. Не е победа, но аз го чувствам почти като такава, защото отбелязахме гол на чужд терен и знаем колко затруднихме така съперника си. Сега от нас остава да довършим работата си у дома и да се класираме", каза Бен Арфа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари