Тери: Вярвям, че ще бием Моуриньо!

11:15
Тери: Вярвям, че ще бием Моуриньо!
Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че е убеден в силите на лондончани да откажат Жозе Моуриньо от претенциите му да спечели Шампионската лига.

Интер Милано, водени от Моуриньо пристигат в понеделник в Лондон, с предимство от 2:1 след първия осминафинален мач на "Сан Сиро".

Това ще бъде първо завръщане за португалския специалист на "Стамфорд бридж" от септември, 2007 г., когато той си тръгна от клуба, след като спечели множество отличия, включително и две титли на Англия през 2005 и 2006 година.

Тери, който отбеляза за Челси срещу Сток Сити при победата на лондончани с 2:0, е сигурен, че "сините" могат да наваксат гола пасив от първия мач и да продължат в следващата фаза за сметка на бившия си мениджър.

"Да сме домакини на "Стамфорд Бридж" след само един гол пасив от първия мач и отбелязано от нас попадение на чужд терен, е добро начало и ние вярваме, че можем да отстраним Интер. В борбата сме за три трофея и всеки мач е важен. Имаме нужда само от победи", коментира Тери.

Желанието на Челси да надиграе Моуриньо се споделя и от отбелязалия 25 гола този сезон Дидие Дрогба. Нападателят на Кот д\'Ивоар подчерта, че гладът за нови успехи му помага, след като Челси се борят на три фронта.

"Все още имам същия хъс за победа. Чувствам глад за медали. Наистина се чувствам много добре в момента. Както казах в миналото, контузиите могат да окажат много голямо влияние върху представянето ти през сезона и тази година съм щастлив, че се опазих от тях", каза нападателят.

"Мисля, че всички играчи в отбора мечтаят за Шампионската лига и не виждам причина да не я спечелим през този сезон", завърши най-добрият футболист на Африка за 2009 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
12.03.2010 16:08

Те и феновете на реал така приказваха.

chelsea28
12.03.2010 14:10

Аз го казах още след първата среща 3:0 ще им е малко *cigarette* *party*