Осем отбора по петите на оперирания Мартин

09:35
Осем отбора по петите на оперирания Мартин
Осем отбора проявяват интерес към българския национал Мартин Петров, съобщи мениджърът му Лъчезар Танев.

В момента крилото се възстановява след операция, а през лятото със сигурност ще напусне настоящия си тим Манчестър Сити.

"Наистина има интерес, но не разбирате ли, че не е редно да ви разкрия подробности. Най-малкото, защото всичко е още само разговори и проучване. По-важното е сега Мартин да се върне в голямата игра и да направи добри мачове до средата на май, когато свършва сезонът в английската Висша лига. Ситуацията наистина е деликатна, защото той ще напусне през лятото Манчестър Сити. Но въпреки това се надявам треньорът Роберто Манчини да се възползва от класата на Мартин. Още повече, че той никога не го е подвеждал, а сега е пределно амбициран да направи силни изяви на финала на кампанията", коментира за "Труд" Лъчо Танев.

Към Мартин интерес проявяват 3 отбора от Англия, които обаче не са от голямата четворка. Други 3 тима от Германия, както и два от Турция също разпитват за 31-годишния българин. Информациите за интерес от Ювентус поне засега са блъф.

През лятото Петров ще е свободен агент и това го прави търсена стока на футболната борса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido_07
13.03.2010 22:15

И аз му пожелавам успех много добър играч е и наисти бих предпочел да играе в Англия или Германия .Искрено се надявам до лятото да има и оферти и от по големи одбори който се борят за някакви титли *thumb_up* *beer*

Vylkov
12.03.2010 13:07

Марто е наистина класен и бърз футболист и се надявам английските мениджъри да не позволят да напусне острова *thumb_up*