Бербатов става студент под тепетата

09:23
Бербатов става студент под тепетата
Нападателят на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов може да се дипломира като висшист у нас, съобщава "Стандарт".

Новината съобщи професор Веселин Маргаритов, който оглавява катедрата по теория и методика на физическото възпитание в Пловдивския университет. Наскоро голмайсторът споделил, че обмисля да се погрижи за образованието си, но без това да му отнема много време и нерви.

Ако кандидатства във факултета под тепетата, Бербатов ще ползва предимство като национален състезател. Така той ще прескочи първото сито, което е практически изпит по съответната спортна дисциплина. Любимата резерва на сър Алекс Фъргюсън обаче задължително ще трябва да държи тест по езикова култура. Ако се съди по зачестилите открити писма на Бербо, в които той заклеймява всички свои недоброжелатели, футболистът няма да има никакъв проблем с този изпит. Така че приемането му в ПУ се очертава като формалност.

Воденият от Маргаритов факултет празнува 15 години това лято и има цяла плеяда ВИП възпитаници. Доктор хонорис кауза на физкултурната катедра пък са сегашният треньор на Челси Карло Анчелоти, както и легендата на пловдивския футбол Христо Бонев – Зума.

Самият Маргаритов пък бе дясна ръка на Весела Лечева, когато тя оглавяваше Държавната агенция за младежта и спорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

qnkogundito
12.03.2010 12:46

По-къса писта му трябва,за да успее да покрие времето за бягане.. *lol*

LFCk0mAr_8_9_14
12.03.2010 12:43

Успех, и както казват по-долу, само да не го карат да бега много, че горко му. *thumb_up*

Futbulfen
12.03.2010 12:17

Никакъв проблем за БербатоФ..само да не го накарат да се движи с повече от 11км/h.

onzzy
12.03.2010 10:52

ако не го карат да спринтира нема да има проблем