Анортозис идва в Ловеч за Милиев

09:20
Анортозис идва в Ловеч за Милиев
Защитникът на Левски Йордан Милиев ще бъде наблюдаван от скаути на кипърския Анортозис в дербито с Литекс, пише "Меридиан мач".

Агентите ще присъстват на стадиона в Ловеч за втори оглед на национала. Според запознати, Анортозис си е харесал Йордан Милиев по време на предсезонните контроли на Левски. Скаутите на Анортозис са го гледали в няколко приятелски мача, които шампионите изиграха на Острова на Афродита.

Представители на кипърския гранд ще бъдат в ложите на градския стадион в Ловеч, за да може да се убедят в качествата на защитника и в официален мач с много голям заряд.

Според информация на "Меридиан мач", Анортозис си е харесал и другия централен защитник на ЛевскиШакиб Бензукан. Мароканецът обаче е контузен и ще пропусне мача, а освен това той представлявал по-малък интерес за кипърците, защото няма паспорт от ЕС.

Ръководството на Анортозис все още не е влязло в какъвто и да е контакт с колегите си от Левски за евентуалния трансфер на Йордан Милиев. Кипърският клуб иска защитника от лятото, а дотогава се очаква техни скаути да гледат играча на "сините" в още няколко мача от "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация