Гонзо става баш треньор след година

08:39
Гонзо става баш треньор след година
Мениджърът на Левски Георги Иванов от вчера е пълноправен член на треньорската гилдия. Гонзо получи тапията си, след като успешно завърши необходимия курс за взимане на "А" лиценз.

Въпреки това, Иванов няма да може да води Левски без Антони Здравков, пише "7 дни спорт". За момента Здравков е единственият треньор, притежаващ необходимия документ "Про" в щаба на "сините".

Кетапът, който Гонзо има, му дава право да работи като треньор на юноши старша възраст, старши треньор на аматьорски отбори от "В" група и старши треньор на професионални отбори от "Б" група. Освен тези длъжности, бившият нападател може да води като старши треньор и дублиращ отбор от "А" група.

За да се присъедини към най-големите в бранша, бившият нападател ще трябва да натрупа една година като треньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BELETSA
12.03.2010 13:11

Хаха, той 8-ми клас няма, ПРО щял да взема *lol* Ебаси корупцията, ебаси чудото... Ама така стоят нещата - о(т)бор на цигани, турци и доносници - плащат на съдии, на комисии, не ги бърка да бутнат и малко, че цигането да си оправдава престоя на скамейката *lol*

tamate_unufreev
12.03.2010 08:59

ОООооооо човекът който е постигнал и е по велик от Наско Сираков...щото вкарал повече голове от него на ЦСКА ... Ей как ме кефи да чета за човека който ще доведе до упадъка на Левски като отбор винаги в челната 3-ка ... Честито да Ви е *smile* *beer*