Бенитес: Играхме по-добре отколкото срещу Уигън

08:13
Бенитес: Играхме по-добре отколкото срещу Уигън
Въпреки минималната загуба с 0:1 като гост на Лил в първия мач между двата отбора от Лига Европа, мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес намери и положителни неща в представянето на отбора си.

Испанският наставник сподели, че тимът му се е представил по-добре в сравнение с мача срещу Уигън и остава оптимист за реванша.

"Играхме по-добре, отколкото в предишния мач срещу Уигън. Разочарован съм от резултата, но не и от представянето на футболистите. Те бяха фантастични", каза Бенитес.

"Теренът беше труден, а съперникът ни много опасен. Лил започна мача по-добре, но постепенно намерихме начин да им противодействаме. Когато контролирахме нещата и атакувахме, изведнъж получихме гол. На чужд терен всеки отбор е длъжен да използва шансовете си – това е голямо предимство. Има още 90 минути и съм сигурен, че с подкрепата на феновете ни на "Анфийлд" можем да победим всеки. Сега мислим за двубоя с Портсмут в понеделник и после се концентрираме върху реванша с Лил", сподели още мениджърът на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
12.03.2010 10:23

в мача с Уигън паднахте , сега сте играли по-добре и пак падате *erm* не ми се мисли тогава ако започнете да играете по-зле от мача с Уигън какво ще е *lol*