Скандал в лагера на Литекс преди погрома от Пирин

07:57
Скандал в лагера на Литекс преди погрома от Пирин
Нападателят на Литекс Ивелин Попов е влязъл в сериозен конфликт с треньора Ангел Червенков преди злополучния мач с Пирин Благоевград в Кюстендил, пише "Меридиан мач".

Националът бил вбесен, че няма да е титуляр и отправил остри реплики срещу своя наставник. По-късно вечерта преди мача той бил видян във фолк-клуб "Планета" в града под Осогово. Червенков аргументирал решението си да остави Попето на пейката с думи от сорта на "Така ще видиш как играят и през второто полувреме ще ги разбиеш".

Както е известно, Попов влезе в игра през второто полувреме на двубоя и вкара единствения гол за ловчанлии, които загубиха с 1:4. Жестикулиранията след попадението на софиянеца бяха красноречиви. От тв предаването не се разбра срещу кого бе адресирано свалянето на фланелката, постилането й на тревата и посочването на името и номера на гърба. За поведението си националът отнесе и глоба от БФС, тъй като отправи жестове и към официалната трибуна.

От ръководството на Литекс са наясно с конфликта и са смъмрили футболиста. Шефовете обаче не искали да прибягват до сериозни санкции, за да не влошат допълнително обстановката преди дербито с Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
12.03.2010 08:51

ей поредния "звезделин" *thumb_down*