Бербатов: The Boss е уникален, Рууни се превърна в машина

19:50
Бербатов: The Boss е уникален, Рууни се превърна в машина
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази радостта си от победата над Милан и последвалото класиране на тима на 1/4-финалите на Шампионска лига. Вижте мнението на Бербо за двубоя с "росонерите", което футболистът написа в личния си блог:

" Манчестър Юнайтед - Милан. Едни от най-великите отбори се срещнаха вчера на "Театъра на мечтите" в най-комерсиалния, интересен и труден турнир в света Шампионската лига. Два отбора с традиции във футбола, дали на света някои от най-великите футболисти. Достатъчно е да споменем Барези, Малдини, Ван Бастен за Милан... Кантона, Гигс, Скоулс, Бекъм за Манчестър. Разбира се и много други. Но не за това пиша. Пиша, за да ви кажа какво наистина удоволствие и чест е както да играеш с големи футболисти, така и да играеш срещу такива и то в Шампионската лига. Мисля, че това беше един от най-очакваните мачове за всички фенове, обичащи футбола. И двубоят не разочарова, въпреки че винаги единият ще е губещ, а другият ще е победител. Но малко хора знаят преди тези два големи отбора да излязат на терена какво всъщност изпитваме ние, футболистите, и как се подготвяме за такъв мач. Мач от такава важност, срещу такъв съперник.

Тренировките, атмосферата в съблекалнята, настроението в играчите, това са все фактори, които играят важна роля по пътя към целта, която винаги е една и съща - ПОБЕДА. Няма и как да бъде друго, когато става въпрос за Манчестър Юнайтед, клубът излиза винаги за победа. Разбира се, няма как да не покажеш заслужения респект към отборите, срещу които се изправяш, в този случай Милан. И ние го показахме по начина, по който се готвихме за мача. Клиповете от техни мачове, които изгледахме, изучавайки силните и слабите им страни, тактическите тренировки, които водихме преди мача, за да бъдем подготвени максимално добре. И разбира се, треньорските указания преди мача. Мога само да се нарека щастливец, че имам възможността да присъствам на разборите на Сър Алекс и неговия екип. Начинът, по който The Boss, както го наричаме, умее да нахъсва играчите си, е уникален, самият подход към всеки играч също.

Разбира се, останах разочарован, че не започнах мача, но всеки мач е различен, както и подходът към него, и тактическата схема, с която играем, също винаги зависи от съперника. А когато имаш изобилие от класни футболисти, тогава е по-лесно за всички. Смея да твърдя, че в този мач бяхме с класа над отбора на Милан. И самата победа с 4:0 говори достатъчно красноречиво за това. Бяхме по-бързи, по-агресивни, повече търсехме победата и по-ефективни. Успяхме да отбележим 4 различни и красиви голове, което говори за ефективността и разнообразието, което има в нападение и полузащитата. И не допуснахме гол, което пак показва какви отлични защитници и вратар притежаваме. 2 гола на Уейн Рууни показват в каква голова машина се е превърнал, а Джи и Флеч затвърдиха убедителната победа, която записахме, и отличната игра, с която зарадвахме всички фенове. Сега всички гледаме към следващия ни съперник, но дотогава има време. Предстоят тежки мачове в борбата за титлата на Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

daskala_
16.03.2010 09:31

pacho85vr, как не те е мързяло да напишеш толкова глупости? Но иначе си духовит и много ти се смях.Може би ще има и втора част романчето, а?! *lol*

pacho85vr
14.03.2010 22:30

Сядаме си на някой облак и кротко беседваме за това колко малки и злобни са хората към нас. Наскоро Зевс ми сподели, че и той бил с проблеми като моите в началото на кариерата си, но ги решил бързо с малко гръмотевици, мълнии, торнада и цунамита. Понякога, когато сядам върху тоалетната чиния, за да оставя в историята поредното нещо от себе си, аз виждам миниатюрните хуманоиди да ме сочат с пръст и да ми се заканват. Подминавам ги с аристократична усмивка и просто им пускам водата от казанчето. Просто са жалки и невзрачни ... Толкова от този постинг, защото Елена ме вика да сменям памперса на бебето. Утре може да пиша пак, защото... аз съм Димитър Бербатов - най-скъпият резервен футболен балетист в Галактиката и вече съм грамотен. Разбирай... имам си собствен блог в Интернет и се уча да пиша в него.

pacho85vr
14.03.2010 22:29

Мрази ме Рио Фърдинанд, защото не може да посреща центрирана топка с рамо като мен. Мрази ме кореецът Джи Сун Парк, че съм висок и синеок, а той е лилипут и очите му се отварят с ципове. Мрази ме сър Алекс, защото жена ми е по-млада и по-хубава от неговата. Мрази ме английската преса, защото тя пише по-бързо, отколкото аз тичам и това я вбесява. Мрази ме и Лейди ГаГа, защото аз съм гостувал на Слави и Азис, а тя не е, а и едва ли някога ще го направи. Мразят ме черните дупки и Млечният път, защото ги имам за втора класа и никога не прелитам по тях с мощната си и бърза кола. Мразят ме и извънземните. Най-вече онези от Юпитер, защото до един са левскари. То по същата причина ме мрази и цялото земно кълбо. Не случайно на Земята й викат „синята планета". Но аз съм нависоко. Толкова съм нависоко, че изкуствените спътници ми се заплитат в прическата и ми съсипват гела. От щото съм нависоко, понякога разбирам, че са ме пуснали на терена много след като мачът е свършил. Но тук отгоре всичко е толкова микроскопично и незначително. Тук горе аз често срещам боговете.

pacho85vr
14.03.2010 22:27

Казвам се Димитър Бербатов и вече съм грамотен. Разбирай ... имам си собствен блог в Интернет и се уча да пиша в него. Вече пуснах цели две „кървави писма", това е третото. То обаче не е предназначено за българските завистници към моя гений, а към феновете на Манчестър Юнайтед, сър Алекс Фъргюсън, УЕФА, ФИФА, британските журналисти, планетата Земя и цялата Слънчева система. Това си е моят блог и имам право да си пиша каквото си искам. От рецепти за макарони до SMS-и към фолк-певици, ако преценя, че си струва. Защото както ме е учила моята учителка по балет в Благоевград, аз трябва да съм скромен. Което означава да вкарвам само на скромни отбори. И следвам този завет докрай. Аз съм преуспял човек. Това стана благодарение на гениалното ми откритие да съчетая футбола с балета. Най-тежко ми беше, когато природата ме принуди да се разделя с любимия си балетен атрибут, диадемата за коса. Но се преборих с тази жестокост и сега съм по-силен отвсякога. Около мен гъмжи от злобари и завистници. Мрази ме Рууни, защото е по-плешив от мене.

daskala_
14.03.2010 19:25

На тия 3- та под мен ще кажа "Пийте си хапчетата редовно момчета и повечко на чист въздух!" *thumb_up*

sluchainik
12.03.2010 16:34

tamate_unufreev Берба си хар4и парите наляво и надясно пак ти тука си льскаш сабията викаш на мом4ето 4е няма да ги види тия пари 4е ти 6те ги видиш ли бе Шибан 4орбар ! ей за Тфа 6те затьвате в лайна ЦСКАР4ЕТА ДОЛНИ !Ч *lol*

MRLIVERPOOL
12.03.2010 01:03

Tой пък като е от ЦСКА, Вие що го изгонихте кат беше малък? Апък сега само се хвалите с него.Аз пък ще каже ,че Бербо не е на ЦСКА ,а на Пирин :]

tamate_unufreev
12.03.2010 00:26

ЛЕфскарче ..яд ли те е че Митака си е ЦСКА ...
Яд ли те е Че Онуй копеленце .. Понзо майната ..ви ебава майката от всякъде .. *smile* яд ли те е
Кой е по Добрия ..както вика Понзо майнъта .. Аз Съм по Велик от Сираков *lol*
Трай говедо не се меси .. митака зима чисти ..200 000 еуро на седмица с договори .. а ти цял живот няма да искараш толкова смешнико .. Давай Митко .. Ти си Наща Гордос *beer*

Futbulfen
11.03.2010 22:32

Абе да стане един писател..по че му връзва на барбукоФ

marian4y
11.03.2010 21:14

Къде го е писал това има си собствен сайт ? или ?

plamski2
11.03.2010 20:23

Бербо си ги зема паричките най-добре ние да му мислим *lol*